Kajillionaire vanaf 26 september in voorpremière

Vanaf zaterdag 26 september a.s. zijn er landelijke voorpremières in verschillende filmtheaters van KAJILLIONAIRE, het nieuwe, ontroerende en bijzonder originele comedy-drama van regisseur en scenarioschrijver Miranda July (Me and You and Everyone We Know). De film draait vanaf 8 oktober a.s. regulier in circa 30 filmtheaters.

Zwendelaars Theresa (Debra Winger) en Robert (Richard Jenkins) hebben 26 jaar lang hun enige dochter, Old Dolio (Evan Rachel Wood), getraind om te stelen en mensen op te lichten. Tijdens een wanhopige en haastig bedachte list overtuigen ze een vreemdeling (Gina Rodriguez) om mee te doen aan hun volgende klus. Ze hadden niet verwacht dat hierdoor hun hele leven drastisch zou veranderen.

CLIPS:

Bekijk hieronder twee clips uit de film.

One word: https://youtu.be/51ECw3y-WMo

A Tool: https://youtu.be/U2Aibefjs1A

INTERVIEWS MIRANDA JULY

“Miranda July on Kajillionaire and the art of parenting” – AV Club
Bekijk het video interview hier.

“Miranda July Wants to Dream the Same Dream As You” – Interview Magazine
Lees hier het volledige interview.

INTERVIEW EVAN RACHEL WOOD

“Evan Rachel Wood Uses Her Roles to Heal” – The New York Times

Lees hier meer.