Billie Eilish lanceert videoclip “No Time To Die”

BILLIE EILISH

LANCEERT VIDEOCLIP
‘NO TIME TO DIE’

BEKIJK HIER DE VIDEOCLIP

Billie Eilish heeft zojuist de videoclip van het nummer ‘No Time To Die’, de titelsong van de nieuwste James Bond-film, gelanceerd op haar YouTube kanaal. Ze schreef het nummer in samenwerking met haar broer Finneas O’Connell.

De titeltrack zal ook te vinden zijn op de officiële soundtrack van NO TIME TO DIE, die op 13 november a.s. gelanceerd wordt, en is gecomponeerd door de viervoudige Grammy Award-winnaar Hans Zimmer. James Bond-producenten Michael G. Wilson en Barbara Broccoli zeiden hierover: “Hans en zijn team hebben een uitzonderlijke score neergezet voor NO TIME TO DIE. Het was een voorrecht om met deze legendarische componist te mogen werken aan een van de beste Bond-soundtracks ooit.”

NO TIME TO DIE draait vanaf 12 november a.s. in de bioscoop, in 2D, 3D, 4D, IMAX en Dolby Cinema.

In de 25e James Bond-film NO TIME TO DIE heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.

In NO TIME TO DIE keert Daniel Craig terug voor zijn vijfde film als Ian Flemings James Bond 007. De cast bestaat verder uit Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Billy Magnussen, Ana de Armas, Rory Kinnear, David Dencik, Dali Benssalah, Jeffrey Wright en Ralph Fiennes.

Deze co-productie van Albert R. Broccoli’s EON Productions, Metro Goldwyn Mayer Studios (MGM) en Universal Pictures International is geregisseerd door Cary Joji Fukunaga (Beasts of No Nation, True Detective). Het scenario is geschreven door Neal Purvis & Robert Wade (Spectre, Skyfall), Cary Joji Fukunaga, Scott Z. Burns (Contagion, The Bourne Ultimatum) en Phoebe Waller-Bridge (Killing Eve, Fleabag).