Eerste trailer All My Life met Jessica Rothe en Harry Shum Jr.

Bekijk nu de eerste trailer van ALL MY LIFE, in een inspirerende film gebaseerd op een waargebeurd liefdesverhaal, waarin een jong stel besluit om hun huwelijksplannen te vervroegen, nadat ze hartverscheurend nieuws hebben gekregen.

Jenn Carter (Jessica Rothe, Happy Death Day films) en Sol Chau (Harry Shum Jr., Crazy Rich Asians) zijn een charmant en levenslustig paar dat net verloofd is. Alles lijkt ze mee te zitten totdat Sol de diagnose krijgt dat hij leverkanker heeft en in de terminale fase zit. Hun toekomstdromen en plannen om in de zomer te trouwen vallen in duigen. In een race tegen de klok zetten hun familie en vrienden een crowdfunding actie op om in twee weken tijd een bruiloft te organiseren. Tot hun verrassing krijgen ze hartverwarmende reacties van mensen uit de hele wereld, die met hun genereuze donaties hun steun willen betuigen. Hun band wordt hierdoor nog sterker en ze realiseren zich dat ware liefde geen grenzen kent.

ALL MY LIFE is geregisseerd door Marc Meyers naar een origneel script van Todd Rosenberg. De film is geproduceerd door Todd Garner and Sean Robins (Tag en Playing with Fire) voor Broken Road Production met Robin Fisichella en Gina Matthews als uitvoerend producenten.

ALL MY LIFE draait vanaf 26 november a.s. in de bioscoop