Eerste trailer Monster Hunter met Milla Jovovich van regisseur Paul W.S. Anderson

Bekijk nu de eerste trailer van MONSTER HUNTER, de nieuwe actie-thriller van regisseur Paul W.S. Anderson met Milla Jovovich in de hoofdrol (beiden bekend van de Resident Evil franchise). De film is gebaseerd op de gelijknamige gamereeks, die wereldwijd een fenomeen is.

Als een onverwachte zandstorm Captain Artemis (Milla Jovovich) en haar militaire eenheid (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) transporteert naar een nieuwe wereld, ontdekken ze dat deze onbekende plek vol levensgevaarlijke dreigingen zit, waar gigantische en angstaanjagende monsters leven, die niet te stoppen zijn met hun wapens.

Tijdens hun wanhopige strijd om te overleven ontmoet de eenheid de mysterieuze Hunter (Tony Jaa), die de machtige wezens telkens een stap voor weet te blijven. Artemis ontdekt dat Hunter deel uitmaakt van een team onder leiding van the Admiral (Ron Perlman). Dan worden ze geconfronteerd met een gevaar dat zo groot is dat het hun werelden zou kunnen vernietigen waardoor ze moeten samenwerken en hun unieke skills moeten combineren voor de ultieme battle.

MONSTER HUNTER draait vanaf 3 december a.s. in de bioscoop.

#MonsterHunterMovie