FREAKY Comic-Con Panel met regisseur Christopher Landon en de cast

FREAKY – NEW YORK COMIC-CON PANEL

Regisseur en co-scenarist Christopher Landon en de cast van de film, Kathryn Newton, Vince Vaughn, Celeste O’Connor en Misha Osherovich spraken onlangs met Jenelle Riley van Variety tijdens een Q&A voor New York Comic-Con.

Bekijk hier het volledige gesprek.
Bekijk hier de samenvatting.

BEYOND FEST DRIVE-IN WERELDPREMIÈRE

De wereldpremière van FREAKY vond plaats tijdens Beyond Fest waar de film als slotfilm te zien was bij een drive-in vertoning.

“However, there was something intimate about sharing the same physical — albeit distanced — space with the rest of the audience (including the cast and crew) that a virtual gathering couldn’t replicate. And some of the tensest moments in “Freaky” were heightened when I caught the silhouette of a security guard wandering around out of the corner of my eye.” – redacteur Lawrence Yee van The Wrap over zijn kijkervaring tijdens de drive-in wereldpremière.

Lees hier meer.

De film werd positief ontvangen door de aanwezigen, lees hieronder een aantal reacties.

DAILY DEAD BEYOND FEST RECENSIE

“Make no mistake about it, FREAKY is easily one of the best supernatural slashers to come along in this era of modern horror, that perfectly blends together horror, humor, and heart seamlessly.”

“FREAKY features a pair of killer performances from both Kathryn Newton and Vince Vaughn, as well as a slew of ingenious kills, a clever and energetic script by Landon and Michael Kennedy, and a handful of horror references that left me grinning from ear to ear the entire time.”

Lees hier meer.

INTERVIEW CHRISTOPHER LANDON EN MICHAEL KENNEDY

“Michael is a dear friend of mine and we’re both big horror geeks. He pitched the movie. I got so excited by the idea that I sort of just pushed my way into the process. I said, ‘We have to do this together!’ We were both riffing off each other’s ideas and it was so evident that it was something that we wanted to do together.” – Christopher Landon over de samenwerking met co-scenarist Michael Landon.

Lees hier het volledige interview.

 
Classic body swap. Killer twist.

In deze nieuwe spannende thriller van producent Jason Blum (Halloween, The Invisible Man) wisselt high school girl Millie Kessler (Kathryn Newton, Blockers, HBO’s Big Little Lies) van lichaam met de meedogenloze seriemoordenaar The Butcher (Vince Vaughn, True Detectives, Wedding Crashers).

Als de mystieke, oude dolk van The Butcher ervoor zorgt dat hij en Millie wakker worden in elkaars lichaam, ontdekt Millie dat ze slechts 24 uur de tijd heeft om te voorkomen dat ze permanent gevangen blijft in het lichaam van een moordlustige psychopaat. Het grootste obstakel is dat ze het uiterlijk heeft van een maniak van middelbare leeftijd, die het doelwit is van een klopjacht in de hele stad, terwijl The Butcher die eruit ziet als zij, hunkert naar een bloedbad tijdens Homecoming.

Met hulp van haar vrienden – Nyla (Celeste O’Connor, Ghostbusters: Afterlife), Joshua (Misha Osherovich, The Goldfinch) en haar crush Booker (Uriah Shelton, Enter the Warriors Gate) – racet Millie tegen de klok om de vloek te verbreken, terwijl The Butcher ontdekt dat het hebben van een vrouwelijk tienerlichaam de perfecte dekmantel is voor een bloederige moordpartij.

In de film spelen ook Alan Ruck (Succession), Katie Finneran (Why Women Kill) en Dana Drori (High Fidelity). FREAKY is geschreven door Christopher Landon en Michael Kennedy (Fox’s Bordertown). De film is geproduceerd door Blumhouse Productions in samenwerking met Divide / Conquer. De uitvoerend producenten zijn Couper Samuelson en Jeanette Volturno.

FREAKY draait vanaf 12 november a.s. in de bioscoop.

#FreakyMovie