Bekijk de trailer van De Boss Baby: Familiezaken

Tijd voor het echte werk

De Templeton broers, Tim (Buddy Vedder / James Marsden) en Boss Baby Ted (Guido Weijers / Alec Baldwin), zijn terug in de nieuwe bioscoopfilm van DreamWorks Animation: DE BOSS BABY: FAMILIEZAKEN. Bekijk nu de eerste trailer.

Nederlands gesproken versie: https://youtu.be/8d147zAjyqQ

 

DE BOSS BABY: FAMILIEZAKEN draait vanaf 24 maart 2021 in de bioscoop.

In DE BOSS BABY: FAMILIEZAKEN, het vervolg op de succesvolle familiefilm van DreamWorks Animation, zijn de Templeton broers, Tim (James Marsden, X-Men films) en zijn kleine broertje, Boss Baby Ted (Alec Baldwin), volwassen geworden en uit elkaar gegroeid. Tim is nu een getrouwde huisvader en Ted de directeur van een investeringsbedrijf. Maar een nieuwe boss baby met een vooruitstrevende en positieve aanpak staat op het punt om ze weer bij elkaar te brengen… en zorgt voor inspiratie voor een nieuw familiebedrijf.

Tim en zijn vrouw Carol (Eva Longoria), de kostwinnaar van de familie, wonen in een buitenwijk met hun superslimme 7-jarige dochter Tabitha (Ariana Greenblatt, Avengers: Infinity War), en schattige nieuwe baby Tina (Amy Sedaris, Netflix’s BoJack Horseman). Tabitha, die de beste van haar klas is op het prestigieuze Acorn Center voor hoogbegaafde kinderen, is enorm dol op haar oom Ted. Zij wil net als hij worden, maar Tim, die nog steeds een overactieve jeugdige verbeelding heeft, maakt zich zorgen dat ze te hard werkt en daardoor een normale jeugd misloopt.

Als baby Tina onthult dat ze een geheim-agent is voor BabyCorp, op een missie om de duistere geheimen achter Tabitha’s school en de mysterieuze oprichter Dr. Edwin Armstrong (Jeff Goldblum) te onthullen, zal het de Templeton broers op onverwachte manieren weer dichter bij elkaar brengen. Tim en Ted realiseren zich weer wat familie voor hen betekent en wat echt belangrijk is in het leven.

De stemmen van Ted en Tims ouders worden weer ingesproken door Lisa Kudrow en Jimmy Kimmel.

In de Nederlandse versie met de stemmen van o.a.: Guido Weijers en Buddy Vedder als Ted en Tim.

DE BOSS BABY: FAMILIEZAKEN is geregisseerd door terugkerend filmmaker Tom McGrath (The Boss Baby) en geproduceerd door Jeff Hermann (Kung Fu Panda 3).

#DeBossBaby