Trailer Alert: The Little Things

Hulpsheriff van Kern County Joe “Deke” Deacon (Washington) wordt naar Los Angeles gestuurd om bewijs te verzamelen. Dat had een routineklus moeten zijn, maar hij raakt betrokken bij de zoektocht naar een seriemoordenaar die de stad onveilig maakt. Het onderzoek wordt geleid door brigadier Jim Baxter (Malek) van de L.A. Sheriff’s Department. Hij is onder de indruk van Deke’s kwaliteiten en schakelt onofficieel zijn hulp in. Maar wat Baxter niet beseft, is dat het onderzoek naar de moordenaar bepaalde dingen uit Deke’s verleden oprakelt. Er komen verontrustende geheimen aan het licht die niet alleen de zaak in gevaar brengen.

Oscar-winnaars Denzel Washington (Training Day, Glory), Rami Malek (Bohemian Rhapsody) en Jared Leto (Dallas Buyers Club) spelen de hoofdrollen in de misdaadthriller The Little Things, een film van regisseur John Lee Hancock (The Blind Side, Saving Mr. Banks, The Founder), die zelf ook het scenario heeft geschreven.