Volledige line-up voor Star is bekend op de Disney+ app

STAR BRENGT NOG MEER BEKROONDE TV-SERIES, BLOCKBUSTERS EN EXCLUSIEVE ORIGINALS NAAR DISNEY+ IN NEDERLAND VANAF 23 FEBRUARI

Volledige line-up voor Star is bekend, het nieuwste entertainmentmerk voor een breed publiek op de Disney+ app

Stream vanaf 23 FEBRUARI de Star Originals Big Sky en Love, Victor Maar ook vele andere populaire titels, zoals Grey’s Anatomy, Pretty Woman en Family Guy

Disney+ lanceert vanaf 23 februari Star, het nieuwste entertainmentmerk. Star brengt een nieuwe, steeds verder groeiende wereld van tv-series, films en originals thuis in de Nederlandse huiskamers. Al direct vanaf het eerste moment staan meer dan 50 tv-series, meer dan 250 films en 4 exclusieve Star Originals klaar in de Disney+ app. Elke maand wordt nieuwe content toegevoegd door Disney’s creatieve studio’s, waaronder Disney Television Studios (20th Television en ABC Signature), FX Productions en 20th Century Studios.

Ontdek de Star Originals

Vanaf de lancering wordt Disney+ de exclusieve thuisbasis van Star Originals. In Nederland kunnen abonnees rekenen op de misdaadthriller Big Sky van David E. Kelley (Big Little Lies, The Undoing); de Love, Simon-spin-off serie Love, Victor van de oorspronkelijke schrijvers Isaac Aptaker (This Is Us) en Elizabeth Berger (This Is Us) en de geanimeerde sitcom voor volwassenen Solar Opposites van Justin Roiland (Rick & Morty) en Mike McMahan (voormalig assistent-schrijver bij Rick & Morty). Daarnaast zal de dramaserie Helstrom, van executive producers Paul Zbyszewski, Karim Zreik en Jeph Loeb, te streamen zijn vanaf de eerste dag van de lancering. Verder staan de premiumseries Dopesick en The Dropout, nieuwe content van de Kardashian Jenners en een hele reeks FX originals zoals The Old Man op het programma voor 2021.

Meer van wat abonnees leuk vinden, plus meer te ontdekken

Disney+ abonnees krijgen vanaf 23 februari nog meer van wat ze leuk vinden op hun thuisscherm tot hun beschikking. Met populaire tv-series zoals Grey’s Anatomy, 24, Buffy The Vampire Slayer, The X-Files, Lost en Family Guy, heeft Star iets voor iedereen en elke stemming. Elke week worden er nieuwe titels op het platform toegevoegd.

Abonnees kunnen zich ook verheugen op FX’s Emmy®- en Golden Globe®-winnaar American Horror Story, de komische Emmy®- en Golden Globe®-genomineerde ABC-serie black-ish met Anthony Anderson, Tracee Ellis Ross en Yara Shahidi, Shonda Rhimes’ veelgeprezen drama Scandal en komedie Ugly Betty.

Verder zijn er vanaf de lancering meteen verschillende award-winnende films beschikbaar zoals The Grand Budapest Hotel en The Shape of Water, naast klassiekers zoals Pretty Woman, The Maze Runner en Die Hard.

Ouderlijk toezicht

Vanaf 23 februari wordt ‘ouderlijk toezicht’ geïntroduceerd op Disney+. Zo blijft het platform geschikt voor alle leeftijden en biedt het de gezinsvriendelijke ervaring die ouders verwachten. Gebruikers krijgen de mogelijkheid om voor bepaalde profielen de toegang tot films en series te beperken op basis van de leeftijdsclassificatie van de content. Ze kunnen ook een pincode instellen voor profielen die toegang krijgen tot de volwassen content.

Jan Koeppen, President, The Walt Disney Company EMEA: ‘Star zal een integraal onderdeel zijn van Disney+, waardoor het nog groter, gedurfder en nog spannender wordt. De komst van honderden tv-series en films, waaronder onze exclusieve Star Originals, maken van Disney+ dé belangrijkste plek voor entertainment van hoge kwaliteit met voor elk wat wils. Onnodig te zeggen dat dit alles wordt geleverd met ouderlijk toezicht om ouders die gemoedsrust te geven.’

Star zal vanaf 23 februari beschikbaar zijn op Disney+ in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland, Portugal, België, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, IJsland, Australië, Nieuw-Zeeland en Canada. De beschikbare Star-content zal per land variëren.

Nederlanders kunnen zich vandaag nog abonneren op Disney+ voor €6,99 per maand, of €69,99 per jaar (jaarprijs verkrijgbaar bij de meeste verkooppunten). Alle details en meer informatie over het abonnement vind je op Disneyplus.com. Vanaf 23 februari kost Disney+ €8,99, of €89,90 per jaar. De huidige prijzen voor bestaande abonnees (vóór 23 februari) worden zes maanden behouden. De prijswijziging gaat in op de maandelijkse of jaarlijkse verlengdatum na 22 augustus 2021.

Voor meer informatie, kijk op disneyplus.com