Trailer Alert: The little Things

Oscar-winnaars Denzel Washington (Training Day, Glory), Rami Malek (Bohemian Rhapsody) en Jared Leto (Dallas Buyers Club) spelen de hoofdrollen in de misdaadthriller The Little Things, een film van regisseur John Lee Hancock (The Blind Side, Saving Mr. Banks, The Founder), die zelf ook het scenario heeft geschreven.

Hulpsheriff van Kern County Joe “Deke” Deacon (Washington) wordt naar Los Angeles gestuurd om bewijs te verzamelen. Dat had een routineklus moeten zijn, maar hij raakt betrokken bij de zoektocht naar een seriemoordenaar die de stad onveilig maakt.

Het onderzoek wordt geleid door brigadier Jim Baxter (Malek) van de L.A. Sheriff’s Department. Hij is onder de indruk van Deke’s kwaliteiten en schakelt onofficieel zijn hulp in. Maar wat Baxter niet beseft, is dat het onderzoek naar de moordenaar bepaalde dingen uit Deke’s verleden oprakelt. Er komen verontrustende geheimen aan het licht die niet alleen de zaak in gevaar brengen.

De cast bestaat verder uit Natalie Morales (Battle of the Sexes), Terry Kinney (Mile 22, tv-serie Billions), Chris Bauer (Sully” tv-serie The Deuce), Joris Jarsky (tv-serie Bad Blood), Isabel Arraiza (tv-serie Pearson) en Michael Hyatt (Crazy Ex-Girlfriend). Hancock heeft The Little Things”ook geproduceerd, samen met Oscar-winnaar én Emmy-winnaar Mark Johnson (Rain Man, Breaking Bad).

Mike Drake en Kevin McCormick zijn de uitvoerende producenten. Achter de schermen werkte Hancock samen met enkele oude bekenden, waaronder de voor een Oscar genomineerde director of photography John Schwartzman (Seabiscuit, The Founder, Saving Mr. Banks), de voor een Oscar genomineerde production designer Michael Corenblith (Apollo 13, The Founder, The Blind Side), editor Robert Frazen (The Founder) en kostuumontwerper Daniel Orlandi (The Founder, The Blind Side).

De muziek is gecomponeerd door de met meerdere Oscars onderscheiden Thomas Newman (1917, Bridge of Spies, Saving Mr. Banks).