LANCERING FILMTRAILER: DEMON SLAYER – Kimetsu no Yaiba – THE MOVIE: Mugen Train

Langverwachte en zeer succesvolle Japanse anime film komt naar Nederland

DEMON SLAYER – Kimetsu no Yaiba – THE MOVIE: Mugen Train, de eerste bioscoopfilm naar de in Japan zeer populaire, gelijknamige mangareeks over een jongen die zich ontpopt tot demonenjager zal dit jaar te zien zijn in de Nederlandse bioscoop.  De langverwachte film die vorig jaar tijdens de coronapandemie een bioscooprecord brak in Japan wordt door Periscoop Film in samenwerking met de Europese anime streaming service WAKANIM in de bioscoop uitgebracht. Wat de exacte releasedatum zal zijn, wordt nog bekeken en is afhankelijk van de heropening van de bioscopen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

DEMON SLAYER – Kimetsu no Yaiba – THE MOVIE: Mugen Train
Tanjiro Kamado en zijn vrienden hebben hun training in Butterfly Mansion afgerond en arriveren voor hun volgende missie op de ‘Mugen Train’ waar in korte tijd meer dan 40 mensen zijn verdwenen. Tanjiro, Nezuko en zijn vrienden Zenitsu en Inosuke verenigen hun krachten met de machtigste zwaardvechter van het Demon Slayer Corps, Flame Hashira Kyojuro Rengoku, om de demon aan boord van de “Mugan Train’ die op weg is zijn ondergang, te kunnen verslaan.