Bekijk de eerste trailer van Hotel Transsylvanië Op Zijn Kop

In HOTEL TRANSSYLVANIË OP ZIJN KOP (Hotel Transylvania: Transformania) zijn Drac en z’n vrienden terug zoals je ze nog nooit hebt gezien.

 

In HOTEL TRANSSYLVANIË OP ZIJN KOP zijn Drac en z’n vrienden terug zoals je ze nog nooit hebt gezien. Beleef een nieuw avontuur met al je favoriete monsters, waarin Drac zijn meest angstaanjagende missie ooit moet volbrengen. Als de ‘De Vermonsteringsstraal’ op hol slaat verandert deze mysterieuze uitvinding bedacht door Van Helsing, Drac en zijn monstervrienden in mensen, terwijl Johnny een monster wordt! Ineens heeft Drac geen speciale krachten meer en geniet Johnny met volle teugen van zijn leven als monster. Ze moeten samenwerken en reizen de hele wereld af op zoek naar een middel om iedereen terug te veranderen, voordat ze gek worden van elkaar. Mavis en de vrienden van Drac helpen hun een manier te vinden om te voorkomen dat de transformatie definitief wordt.

Voor dit laatste hoofdstuk van de Hotel Transsylvanië-filmreeks keert bedenker Genndy Tartakovsky terug als scenarist en uitvoerend producent. Selena Gomez treedt eveneens op als uitvoerend producent, terwijl zij ook weer de stem van Dracs dochter Mavis verzorgt. Andy Samberg spreekt opnieuw de stem in van Johnny. Daarnaast zijn de stemmen van Kathryn Hahn, Keegan-Michael Key, Steve Buscemi, David Spade, Brian Hull, Asher Blinkoff, Brad Abrell, Fran Drescher, Jim Gaffigan en Molly Shannon in de film te horen. Regie is in handen van Jennifer Kluska en Derek Drymon, Michelle Murdocca treedt op als uitvoerend producent en Alice Dewey Goldstone als producent.

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Charly Luske (Drac), Liza Sips (Mavis), Paul Groot (Van Helsing), Fernando Halman (Murray), Ilse Warringa (Kapitein Ericka) en Tygo Gernandt (Gremlins).

In de originele versie met de stemmen van o.a. Andy Samberg, Selena Gomez, Kathryn Hahn, Keegan-Michael Key, Steve Buscemi, David Spade, Brian Hull, Asher Blinkoff, Brad Abrell, Fran Drescher, Jim Gaffigan en Molly Shannon.

www.facebook.com/hoteltnl
www.hoteltranssylvanie.nl
#HotelT #HotelTransylvania

 

HOTEL TRANSSYLVANIË OP ZIJN KOP draait vanaf 4 augustus a.s. in de bioscoop.