Nieuwe trailer RESPECT met Jennifer Hudson als Aretha Franklin

Bekijk nu de nieuwe trailer van Respect

Jennifer Hudson bij Good Morning America

Jennifer Hudson was ter gelegenheid van de trailerlancering te gast bij Good Morning America. De Grammy- en Oscarwinnaar vertelde o.a. hoe de legendarische zangeres jaren geleden, nadat zij haar had gezien in Dreamgirls, vroeg om de hoofdrol op zich te nemen wanneer haar leven verfilmd zou worden en hoe de bijzondere gesprekken met Aretha Franklin haar hebben geholpen om deze rol te vertolken. Daarnaast vertelt ze wat haar lievelingsnummers van de ‘Queen of Soul’ zijn.

Bekijk het interview hier.

RESPECT is een muzikale biopic over de legendarische zangeres Aretha Franklin.
Oscar- en Grammy-Awardwinnaar Jennifer Hudson (Dreamgirls) kruipt in de rol van deze Queen of Soul. De film volgt Aretha Franklins carrière vanaf de dagen dat ze als kind in een koor in de kerk van haar vader zong tot ze een internationale superster werd. RESPECT is het buitengewone waargebeurde verhaal van dit muziekicoon.

Met o.a. Jennifer Hudson, Forest Whitaker, Marlon Wayans, Audra McDonald, Marc Maron, Titus Burgess, Saycon Sengbloh, Hailey Kilgore, Tate Donovan, Heather Headley, Skye Dakota Turner en Mary J. Blige.

RESPECT is geregisseerd door Liesl Tommy naar het scenario van Tracey Scott Wilson.

#RESPECTMovie