Videoclip ‘Voor een ander’ (uit Pieter Konijn op de Vlucht) van Tommie Christiaan en Stefania

Bekijk nu de videoclip van het nieuwe nummer ‘Voor een ander’ van zanger en acteur Tommie Christiaan (Beste Zangers, The Passion) en zangeres en actrice Stefania (Eurovisie Songfestival) die speciaal geschreven is voor de film PIETER KONIJN OP DE VLUCHT. Voor de opnames van de videoclip zijn de artiesten samen afgereisd naar de Heemtuin in Malden, waar ze een dag lang in het bos, de weide en de moestuin hebben gerend, gezongen en gewerkt. De single en de videoclip zijn nu te beluisteren en te bekijken via onder meer Spotify, Apple Music, Deezer en YouTube.

Het nummer ‘Voor een ander’ gaat over vriendschap en past daarmee uitstekend bij de film over het beroemde konijn en zijn vrienden. Het nummer zal tijdens de aftiteling van de Nederlandse versie van de bioscoopfilm te horen zijn.

Voor Tommie en Stefania is dit de eerste keer dat ze samenwerken, naar aanleiding van het feit dat ze allebei een stem in de film vertolken. Tommie natuurlijk als hoofdrolspeler Pieter Konijn en Stefania in de rol van Amelia, een meisje dat Pieter Konijn graag wil adopteren.

Bekijk de videoclip op YouTube.
Volg Tommie Christiaan op Instagram.
Volg Stefania op Instagram.

PIETER KONIJN OP DE VLUCHT draait vanaf zaterdag 5 juni a.s. in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie.