A Quiet Place part II – Box Office Succes in de VS

A QUIET PLACE PART II is afgelopen weekend op nr. 1 geopend in de VS met een opbrengst van $57 miljoen. Dit is meer dan het eerste deel in 2018 in het openingsweekend opbracht ($50,2 miljoen). Tot op heden is de opbrengst van de film $61,3 miljoen, dit is meer dan de totale box office van elke film die tijdens de pandemie is uitgebracht (o.a. Tenet) behalve Godzilla vs. Kong.

A QUIET PLACE PART II heeft een Certified Fresh rating van 90% op RottenTomatoes. Lees hieronder een aantal reacties.

Deze nieuwe thriller van regisseur John Krasinski met o.a. Emily Blunt, Cillian Murphy, Millicent Simmonds, Djimon Hounsou en Noah Jupe draait vanaf 24 juni in de bioscoop, in IMAX, Colby Cinema en 4D.

JOHN KRASINSKI BEZOEKT BIOSCOPEN IN VS

John Krasinski: “I said I was going to bring out A QUIET PLACE PART II when we could all see it together. Well… it’s TIME!”

John Krasinski verraste bezoekers in een aantal Amerikaanse bioscopen om samen met hen te vieren dat zijn film eindelijk op het grote doek te zien is.

Bekijk hier zijn bezoek aan Austin, waar het A Quiet Place in 2018 voor het eerst te zien was. ROTTEN TOMATOES INTERVIEW JOHN KRASINSKI & EMILY BLUNT

RottenTomatoes had een interview met John Krasinski over zijn eerste vervolgfilm en sprak met Emily Blunt, Millicent Simmonds, Cillian Murphy en Djimon Hounsou over hun rol in de film.

Bekijk hier het interview.

JOHN KRASINSKI TE GAST BIJ SETH MEYERS EN STEPHEN COLBERT

John Krasinski was onlangs de eerste gast die weer in de studio geïnterviewd werd bij Late Night With Seth Meyers. Hij sprak hier over de langverwachte bioscooprelease van
A QUIET PLACE PART II.

Bekijk hier het interview.

Daarnaast sprak Krasinski met Stephen Colbert over de redenen waarom zijn nieuwe film in de bioscoop gezien moet worden.
Bekijk het interview hier.

EMILY BLUNT DOET LEUGENDETECTORTEST VOOR VANITY FAIR

Waar is Emily Blunt het meeste bang voor: de monsters uit A QUIET PLACE PART II of het afnemen van de beruchte leugendetectortest van Vanity Fair?
Je ziet het hier.

A QUIET PLACE PART II van regisseur John Krasinski is het vervolg op de succesvolle horror-thriller uit 2018. De familie Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) heeft hun huis verlaten en moet de gevaren van de buitenwereld onder ogen komen. Het gevecht om te overleven moeten zij in stilte vervolgen nadat ze gedwongen worden zich op onbekend terrein te wagen. Ze komen er al snel achter dat de monsters die op geluid afkomen niet de enige dreigingen zijn die zich schuilhouden voorbij het zandpad.

Met o.a. Emily Blunt, Cillian Murphy (Peaky Blinders), Millicent Simmonds, Noah Jupe, Djimon Hounsou en John Krasinski.

Geschreven en geregisseerd door John Krasinski.
Uitvoerend producenten: Allyson Seeger, Joann Perritano, Aaron Janus
Producenten: Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller, John Krasinski
Gebaseerd op de personages gecreëerd door: Bryan Woods & Scott Beck

#AQuietPlace