Dear Evan Hansen | Bekijk de trailer

BEKIJK DE EERSTE TRAILER VAN
DEAR EVAN HANSEn

Van de songwriters van La La Land 
en The Greatest Showman
DEAR EVAN HANSEN draait vanaf 23 september a.s. in de bioscoop.

 

DEAR EVAN HANSEN is de verfilming van het adembenemende Broadway-fenomeen. Tony, Grammy én Emmy Award-winnaar Ben Platt (Pitch Perfect, The Politician) vertolkt opnieuw de rol van een onzekere middelbare scholier, die zich onbegrepen en eenzaam voelt en graag ergens bij wil horen in de verwarrende, harde werkelijkheid van het social-media tijdperk.

Regie is in handen van de gerenommeerde filmmaker Stephen Chbosky (The Perks of Being A Wallflower, Wonder), en het verhaal is bewerkt voor het witte doek door Tony Award-winnaar Steven Levenson, de schrijver van de musical. Muziek en teksten zijn afkomstig van het Oscar®, Grammy en Tony Award-winnende songschrijversduo Benj Pasek & Justin Paul (La La Land, The Greatest Showman).

Met Grammy Award-winnende nummers waaronder “You Will Be Found”, “Waving Through a Window”, “For Forever” en “Words Fail”. De hoofdrollen worden verder vertolkt door Amy Adams, Julianne Moore, Kaitlyn Dever (Booksmart), Amandla Stenberg (The Hate U Give), Colton Ryan (Little Voice) Nik Dodani (Atypical), DeMarius Copes (de Mean Girls Broadwaymusical) en Danny Pino (Law & Order: Special Victims Unit).

DEAR EVAN HANSEN is geproduceerd door Marc Platt (La La Land, Into the Woods, Mary Poppins Returns) en Adam Siegel (2 Guns, Drive). Michael Bederman, Steven Levenson, Benj Pasek en Justin Paul treden op als uitvoerend producenten.

DEAR EVAN HANSEN draait vanaf 23 september a.s. in de bioscoop.
#DearEvanHansenMovie