Stemmencast bekend De Boss Baby: Familiezaken

DE BOSS BABY: FAMILIEZAKEN
STEMMENCAST BEKEND

Guido Weijers en Buddy Vedder keren terug als 
Ted en Tim Templeton

Nieuwe stemrollen voor Elise Schaap, Anna Drijver, Hajo Bruins
Matheu Hinzen, Imaani Oosterhuis en Bibi

De Nederlandse stemmencast van de nieuwe film van DreamWorks Animation
DE BOSS BABY: FAMILIEZAKEN is bekend. Guido Weijers en Buddy Vedder keren terug als de Templeton broers Ted en Tim. De stemmen van de andere Templeton-familieleden worden ingesproken door Elise Schaap (Tina) en Anna Drijver (Carol). Hajo Bruins zal te horen zijn als slechterik Dr. Erwin Armstrong, Imaani Oosterhuis als Meghan, Matheu Hinzen als Nathan en Bibi als Blauwlokje.

DE BOSS BABY: FAMILIEZAKEN draait vanaf 15 september a.s. in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D.

 

In DE BOSS BABY: FAMILIEZAKEN, het vervolg op de succesvolle familiefilm van DreamWorks Animation, zijn de Templeton broers, Tim (Buddy Vedder) en zijn kleine broertje, Boss Baby Ted (Guido Weijers), volwassen geworden en uit elkaar gegroeid. Tim is nu een getrouwde huisvader en Ted de directeur van een investeringsbedrijf. Maar een nieuwe Boss Baby met een vooruitstrevende en positieve aanpak staat op het punt om ze weer bij elkaar te brengen… en zorgt voor inspiratie voor een nieuw familiebedrijf.

Tim en zijn vrouw Carol (Anna Drijver), de kostwinnaar van de familie, wonen in een buitenwijk met hun superslimme 7-jarige dochter Tabitha, en schattige nieuwe baby Tina (Elise Schaap). Tabitha, die de beste van haar klas is op het prestigieuze Eikenboom Centrum voor de Gevorderde Kinderen, is enorm dol op haar oom Ted. Zij wil net als hij worden, maar Tim, die nog steeds een overactieve jeugdige verbeelding heeft, maakt zich zorgen dat ze te hard werkt en daardoor een normale jeugd misloopt.

Als baby Tina onthult dat ze een geheim-agent is voor BabyCorp, op een missie om de duistere geheimen achter Tabitha’s school en de mysterieuze oprichter Dr. Erwin Armstrong (Hajo Bruins) te onthullen, zal het de Templeton broers op onverwachte manieren weer dichter bij elkaar brengen. Tim en Ted realiseren zich weer wat familie voor hen betekent en wat echt belangrijk is in het leven.

In de Nederlandse versie met de stemmen van o.a. Guido Weijers (Ted), Buddy Vedder (Tim), Elise Schaap (Tina), Anna Drijver (Carol), Hajo Bruins (Dr. Erwin Armstrong), Matheu Hinzen (Nathan), Imaani Oosterhuis (Meghan) en Bibi (Blauwvlokje).

In de originele versie met de stemmen van o.a. Alec Baldwin, Jeff Goldblum, Ariana Greenblatt, Jimmy Kimmel, Lisa Kudrow, Eva Longoria, James Marsden en Amy Sedaris.

DE BOSS BABY: FAMILIEZAKEN is geregisseerd door terugkerend filmmaker Tom McGrath (The Boss Baby) en geproduceerd door Jeff Hermann (Kung Fu Panda 3).

#DeBossBaby