Fast & Furious 9 internationaal succes / Start kaartverkoop

FAST & FURIOUS 9 is nog steeds een groot succes in de landen waar de film al is uitgegaan. Tot nu toe heeft de film internationaal al meer dan $270,6 miljoen opgebracht in o.a. China, Egypte, de Verenigde Arabische Emiraten, Rusland en Zuid-Korea.

FAST & FURIOUS 9 is vanaf 25 juni a.s. te zien in de Amerikaanse bioscopen maar een aantal gelukkige fans zullen vandaag een feestelijke fanscreening in Los Angeles bijwonen. Vrijdag 18 juni a.s. vindt de wereldpremière plaats in aanwezigheid van de regisseur en cast.

Ook in Nederland hoeven de fans van dit langverwachte negende deel van deze succesvolle actie-franchise, met Vin Diesel opnieuw als Dominic Toretto, niet lang te wachten voordat ze FAST & FURIOUS 9 kunnen zien. Vanaf 1 juli a.s. zijn er in het hele land al voorpremières en de kaartverkoop van FAST & FURIOUS 9 is vandaag van start gegaan, een perfect moment met Vaderdag voor de deur.

Tickets zijn te koop via www.fastandfurious.nl.

FAST & FURIOUS 9 draait vanaf 1 juli a.s. in de bioscoop, in 2D, 3D, 4D, IMAX & Dolby Cinema.

Cardi B Featurette

Zangeres Cardi B werd door Vin Diesel gevraagd of ze een kleine rol wilde spelen in de film. Bekijk deze nieuwe featurette om te zien hoe zij hierop reageerde.

EW Binge: The Fast Saga Podcast

In de nieuwste aflevering van EW Binge: The Fast Saga podcast neemt Michelle Rodriguez je mee achter de schermen van Fast & Furious 7. Luister hier.

No matter how fast you are, no one outruns their past.

Dominic Toretto (Vin Diesel) leidt een rustig bestaan samen met Letty (Michelle Rodriguez) en zijn zoontje Brian. Beiden weten dat het gevaar altijd op de loer ligt. Dit keer heeft de dreiging te maken met het verleden van Dom. Hij moet de fouten uit zijn verleden onder ogen zien als hij zijn familie wil beschermen. Zijn crew komt weer samen om een van de meest gevaarlijke huurmoordenaars en high-performance drivers ooit te stoppen. Wanneer blijkt dat dit Doms verdwenen broer Jakob is, (John Cena) wordt deze levensbedreigende situatie nog ingewikkelder.

De regie van FAST & FURIOUS 9 is in handen van Justin Lin die ook aan het roer stond van de derde, vierde, vijfde en zesde succesvolle delen uit de franchise (The Fast and the Furious: Tokyo Drift, Fast & Furious, Fast Five, Fast & Furious 6). Deze spectaculaire nieuwe film neemt je mee van Londen tot Tokyo, van Midden-Amerika tot Edinburgh en van een geheime bunker in Azerbeidzjan tot de drukke straten van Tblisi.

Verder met o.a. Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris ‘Ludacris’ Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Helen Mirren, Charlize Theron, John Cena en Cardi B.

FAST & FURIOUS 9 is geproduceerd door Neal H. Moritz, Vin Diesel, Jeff Kirschenbaum, Joe Roth, Justin Lin, Clayton Townsend en Samantha Vincent.

#F9 #FastandFurious
www.facebook.com/FastandFuriousNL