Sing 2 | Bekijk de eerste trailer

DURF TE DROMEN

De eerste trailer van de nieuwe muzikale animatiefilm van Illumination (Minions, Despicable Me/Verschrikkelijke Ikke) SING 2 is nu te zien. In de originele versie met de stemmen van o.a. Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Taron Egerton, Tori Kelly, Nick Kroll, Bobby Cannavale, Halsey, Pharrell Williams, Letitia Wright, Eric Andre, Chelsea Peretti en Bono.

Voor de Nederlands gesproken versie keren o.a. terug: Fedja van Huêt, Do, Birgit Schuurman, Egbert-Jan Weeber, Holly Mae Brood, Gordon, Karin Bloemen, Rop Verheijen, Frank Lammers en Richard Groenendijk. De casting van de nieuwe personages wordt op een later moment bekend gemaakt.

Vanaf 8 december a.s. is het langverwachte vervolg op de bioscoophit SING van Illumination te zien in de bioscoop. In SING 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster (stemroldebuut van het legendarische muziekicoon Bono) ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel.

Buster (Matthew McConaughey/Fedja van Huêt) heeft van het New Moon Theater een groot succes gemaakt. Nu heeft Buster z’n zinnen gezet op een nog grotere uitdaging: het opzetten van een nieuwe show in het Crystal Tower Theater in het glamoreuze Redshore City.

Buster en zijn muzikale vrienden– waaronder Rosita, de drukke moeder-big (Reese Witherspoon/Do), punk-rock stekelvarken Ash (Scarlett Johansson/Birgit Schuurman), de vriendelijke gorilla Johnny (Taron Egerton/Egbert-Jan Weeber), de verlegen olifant Meena (Tori Kelly/Holly Mae Brood) en het uitbundige varken Gunter (Nick Kroll/Gordon) – proberen binnen te komen bij het kantoor van het wereldberoemde Crystal Entertainment dat wordt gerund door een meedogenloze wolf genaamd Jimmy Crystal (Bobby Cannavale).

In een wanhopige poging om de aandacht van meneer Crystal te trekken, komt Gunter spontaan met een buitensporig idee waar Buster mee aan de haal gaat. Hij belooft dat de leeuw en rocklegende Clay Calloway (Bono) in zijn nieuwe show zal optreden. Het probleem is echter dat Buster Clay nog nooit heeft ontmoet en dat de artiest na het verlies van zijn vrouw tien jaar geleden zich nooit meer in het openbaar heeft vertoond. Nog erger, Buster komt er achter dat meneer Crystal een egocentrische gangster is die liever iemand van het dak afgooit dan dat er tegen hem wordt gelogen.

Terwijl Gunter Buster helpt om een buitengewoon, theatraal meesterwerk te bedenken, en de druk en bedreigingen van meneer Crystal toenemen, wordt Rosita’s hoofdrol van haar afgenomen en gegeven aan de verwende dochter van meneer Crystal, Porsha (Halsey).

Om de show en zijn leven te redden begint Buster aan een zoektocht om Clay te vinden en hem over te halen terug te keren op het podium. Wat voor Buster begint als een droom over groots succes, verandert in een emotionele les over hoe de kracht van muziek zelfs een gebroken hart kan helen.

SING 2 is geschreven en geregisseerd door terugkerend filmmaker Garth Jennings (Sing) en naast de nieuwe rollen van Bono, Halsey en Bobby Cannavale maken we kennis met nieuwe personages ingesproken door muziekster Pharrell Williams, Letitia Wright (Black Panther) en komieken Eric Andre en Chelsea Peretti.

De film is geproduceerd door de oprichter en CEO van Illumination, Chris Meledandri en Janet Healy. SING 2 zit vol met vele rock- en popklassiekers, spectaculaire optredens, prachtige animatie, humor en gevoel en is het ultieme feel-good film event van 2021.

#Sing2
www.facebook.com/SingFilmNL