Stemmencast bekend Spirit Ongetemd

De Nederlandse stemmencast van SPIRIT ONGETEMD is bekend. De stem van het hoofdpersonage Lucky Prescott is ingesproken door Vajèn van den Bosch en die van haar beste vriendinnen Pru Granger en Abigail Stone door Stephanie van Eer en Sterre van Woudenberg. Peggy Vrijens is te horen als Lucky’s tante Cora en Ruben Lürsen als haar vader Jim. De stem van slechterik Hendricks is ingesproken door Kees Boot en dat van Pru’s vader Al door Murth Mossel. Daarnaast spreekt Ellen ten Damme de stem in van Milagro, de moeder van Lucky, zal Britt Dekker te horen zijn als Mevrouw Twinkles, Rogier Komproe als Handlebar, Benjamin Daalder als Snips en Nurlaila Karim als Valentina.

SPIRIT ONGETEMD is een groots avontuur over een eigenzinnig meisje dat op zoek is naar een plek waar ze zich thuis voelt en bevriend raakt met een wild paard. Deze nieuwe animatiefilm is het volgende hoofdstuk in het populaire verhaal van DreamWorks Animation.

SPIRIT ONGETEMD draait vanaf 4 augustus a.s. in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie.

Lucky Prescott (Vajèn van den Bosch) heeft haar overleden moeder, Milagro Navarro (Ellen ten Damme) nooit echt gekend. Zij was een onbevreesde stuntartieste in paardenshows en kwam uit Miradero, een klein stadje aan de rand van het Wilde Westen. Net als haar moeder is Lucky geen fan van regels en beperkingen, wat haar tante Cora (Peggy Vrijens) heel wat zorgen baart. Lucky is opgegroeid in een stad aan de oostkust onder het toeziend oog van Cora, maar wanneer Lucky haar eigen geluk beproeft en een te groot aantal dolle streken uithaalt, besluit Cora hun spullen te pakken en terug te verhuizen naar Lucky’s vader Jim (Ruben Lürsen), in Miradero.

Lucky is absoluut niet onder de indruk van het saaie stadje. Ze verandert van gedachten als ze Spirit ontmoet, een wilde Mustang die haar onafhankelijkheidsdrang deelt, en ze bevriend raakt met twee meisjes die paardrijden, Abigail Stone (Sterre van Woudenbergl) en Pru Granger (Stephanie van Eer). Pru’s vader, staleigenaar van Al Granger (Murth Mossel), is de beste vriend van Lucky’s vader. Wanneer een harteloze paardendrijver (Kees Boot) Spirit en zijn kudde wil vangen en veilen voor een leven van dwangarbeid, schakelt Lucky haar nieuwe vrienden in. Dapper begint ze aan het avontuur van haar leven om het paard te redden dat haar heeft geholpen om verbintenis te voelen met haar moeders nalatenschap en Mexicaanse afkomst.

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Vajèn van den Bosch, Stephanie van Eer, Sterre van Woudenberg , Peggy Vrijens, Ruben Lürsen, Kees Boot, Murth Mossel, Ellen ten Damme, Britt Dekker, Rogier Komproe, Benjamin Daalder en Nurlaila Karim.

In de originele versie met de stemmen van o.a. Isabela Merced, Julianne Moore, Jake Gyllenhaal, Marsai Martin, Mckenna Grace, Walton Goggins, Andre Braugher en Eiza González.

#SpiritOngetemd
#SpiritUntamed