Wereldpremière Old van M. Night Shyamalan

WERELDPREMIÈRE

OLD

IN AANWEZIGHEID VAN
REGISSEUR M. NIGHT SHYAMALAN & DE CAST

Time is running out

OLD, de nieuwe thriller van regisseur M. Night Shyamalan, is gisteravond in première gegaan in New York. Naast regisseur Shyamalan was de cast hierbij aanwezig waaronder Gael García Bernal, Vicky Krieps, Rufus Sewell, Luca Faustino Rodriguez, Aaron Pierre,  Kylie Begley, Alex Wolff, Kailen Jude, Nolan River, Alexa Swinton,
Mikaya Fisher en Nikki Amuka-Bird.

OLD draait vanaf donderdag a.s. in de bioscoop.

NIGHT’S VISION – FEATURETTE

Regisseur M. Night Shyamalan spreekt over zijn visie voor OLD in deze nieuwe featurette.

OLD is de huiveringwekkende nieuwe thriller van filmmaker M. Night Shyamalan (Glass, Split) over een gezin, dat tijdens hun tropische vakantie ontdekt dat het afgelegen strand waar ze zich een paar uur bevinden, ervoor zorgt dat ze op de een of andere manier snel verouderen… ineens duurt hun hele leven nog maar één enkele dag.

Met een talentvolle internationale cast waaronder Gael García Bernal (Amazon’s Mozart in the Jungle, The Motorcycle Diaries), Vicky Krieps (Phantom Thread), Rufus Sewell (Amazon’s The Man in the High Castle, Dark City, The Illusionist), Ken Leung (Star Wars: Episode VII—The Force Awakens, Lost), Nikki Amuka-Bird (Jupiter Ascending), Abbey Lee (HBO’s Lovecraft Country), Aaron Pierre (Syfy’s Krypton), Alex Wolff (Hereditary), Embeth Davidtz (The Girl with the Dragon Tattoo), Eliza Scanlen (Little Women), Emun Elliott (Star Wars: Episode VII—The Force Awakens), Kathleen Chalfant (Showtime’s The Affair) en Thomasin McKenzie (Jojo Rabbit).

OLD is een productie van Blinding Edge Pictures, geregisseerd en geproduceerd door M. Night Shyamalan. Shyamalan schreef ook het scenario dat is gebaseerd op de graphic novel Sandcastle van Pierre Oscar Lévy en Frederik Peeters. Mede-geproduceerd door Ashwin Rajan (Glass, AppleTV+’s Servant) en Marc Bienstock (Glass, Split). Steven Schneider is de uitvoerend producent van de film.

#OldTheMovie