Disney en Gioia Parijs brengen nieuwe single ‘Zet de Stap’ uit

Disney en Gioia Parijs brengen nieuwe single ‘Zet de Stap’ uit als eerbetoon aan de Disney-prinsessen

Het Grote Prinsessenfeest viert de tijdloze heldinnen die ons al generaties lang inspireren: de Disney-prinsessen! Ter ere van Het Grote Prinsessenfeest onthult Gioia Parijs samen met Disney het nieuwe nummer ‘Zet de Stap’. Het nieuwe nummer ‘Zet de Stap’ is vastberaden, modern en moedigt jongeren aan dapper en behulpzaam te zijn om hun dromen na te leven, zichzelf te overtreffen en groot te dromen. De single is vanaf vandaag beschikbaar op YouTube, Spotify, Vevo, Apple Music, Amazon Music en Deezer.

Muziek release ‘Zet de Stap’ 

Om Het Grote Prinsessenfeest te vieren, heeft Grammy® Award-winnende artiest Brandy, die de hoofdrol speelde als geliefde prinses in The Wonderful World of Disney, Rodgers & Hammersteins’s Cinderella een nieuwe origineel nummer opgenomen genaamd ‘Starting Now’. Voor het Nederlandse en Vlaamse publiek heeft finaliste van het junior Songfestival 2019 Gioia Parijs het nieuwe originele nummer opgenomen, genaamd ’Zet de Stap’. De single werd geproduceerd door de Grammy® Award-genomineerde Oak Felder en is geschreven door Jason Mater, Jordan Powers en Darren Criss. Gioia Parijs zal samen met Brandy uit de Verenigde Staten, Stefania voor Griekenland en nog meer andere bekende zangeressen uit Europa schitteren in de Europese clip van ‘Starting Now’, welke ook vanaf vandaag te zien is via o.a. Disney Vevo. Fans kunnen nu naar hun favoriete Disneyprinsessen-nummers luisteren op een samengestelde afspeellijst van Walt Disney Records.

Het Grote Prinsessenfeest

Het Grote Prinsessenfeest is een wereldwijd evenement waarbij de Disneyheldinnen met hun vriendelijke, krachtige en moedige uitstraling onder de aandacht zullen worden gebracht. Het wordt het hele jaar door gevierd. Onderzoek wijst uit dat het merendeel van ouders zich wenden tot vertrouwde personages, zoals de Disneyprinsessen, om hun kinderen belangrijke waarden, zoals vriendelijkheid en moed hebben, bij te brengen.  Alle Disneyprinsessen; van de vrijgevige Assepoester tot de onbaatzuchtige Mulan, en van de vindingrijke Belle tot de avontuurlijke Moana inspireren Disneyfans van over de hele wereld. Daarom viert Disney deze sterke vrouwen door middel van verschillende activiteiten, nieuwe muziek en unieke ervaringen en evenementen.

In september onthult Disney in het kader van Het Grote Prinsessenfeest veertien nooit eerder uitgegeven Prinsessenverhalen op Storytel. De titel van de verhalenbundel is ‘Mooie Verhalen over Dappere Prinsessen’ en is beschikbaar als e-boek & audioboek. Geïllustreerd door kunstenaars van over de hele wereld, komen deze nooit eerder verschenen verhalen tot leven met prachtige illustraties die een eerbetoon zijn aan de legendarische prinsessen. Gioia Parijs werkte mee aan het audioboek en heeft twee verhalen ingesproken die haar nauw aan het hart liggen. De collectie wordt exclusief gepubliceerd op Storytel in het kader van Het Grote Prinsessenfeest die de kernwaarden van dapperheid en behulpzaam zijn van de Prinsessen benadrukt.

Samenwerking met nationale kinderziekenhuizen

Om de moed die Disneyprinsessen bezitten door te geven, werkt The Walt Disney Company in België en Nederland samen met kinderziekenhuizen en schenkt het bedrijf aan de moedige kinderen die in het ziekenhuis verblijven speciaal ontwikkelde Storybooks vol moedige Prinsessenverhalen. Deze storybooks zijn zo ontwikkeld dat ze een gevoel van geborgenheid kunnen schenken. Het schenken van de Storybooks maakt deel uit van Disney’s toewijding aan kinderziekenhuizen om troost, kracht en inspiratie te bieden aan ernstig zieke kinderen en hun families.