Bioscoopfilm Dans van de Farao van K3 groot succes

De K3-bioscoopfilm Dans van de Farao heeft sinds de heropening van de bioscopen het geweldige aantal van de 100.000 bezoekers gepasseerd. Daarmee is Dans van de Farao een groot succes. De zevende K3-film, die eigenlijk vorig jaar al in première zou gaan, is de laatste bioscoopfilm waarin Klaasje, Marthe en Hanne samen te zien zijn.

Hanne: “Wij zijn ongelooflijk blij dat ondanks alle restricties in de bioscoopzalen al 100.000 mensen zijn gaan kijken naar Dans van de Farao.”
Marthe: “We hebben er hard aan gewerkt, dus het is hartverwarmend dat het publiek zo positief reageert.”
Klaasje: “En na het voorbije anderhalf jaar doet dat dubbel zoveel deugd.”

Het verhaal van de film
Hanne, Marthe en Klaasje gaan hun nieuwe album voorstellen in een Egyptisch museum. Ze brengen alles in orde voor hun optreden. Wanneer ze in het museum alle drie een wens doen bij een Egyptische Wenskat, komt die tot hun verbazing uit. Hanne kan de gedachten lezen van mensen en dieren, Marthe kan alles kopen wat ze voor zichzelf wil, en Klaasje kan blijven wensen wat ze maar wil. Maar de wensen van de Wenskat zijn vervloekt door farao Tritanchamon. De drie vervloekte wensen keren zich tegen K3 en zorgen voor een hoogoplopende ruzie tussen de meisjes. Net voor hun optreden besluiten ze te splitten. Ze willen elkaar nooit meer zien! Zorgt de Wensvloek voor het einde van K3 of overwint vriendschap alles?

De regie is in handen van Bart Van Leemputten, die eerder ook al tekende voor de succesvolle serie K3 Roller Disco.

Dans van de Farao is voor Klaasje de laatste K3-film die ze met Hanne en Marthe heeft opgenomen. Begin dit jaar maakte Klaasje bekend in het najaar te stoppen met K3. De audities om haar op te volgen zijn inmiddels in volle gang. Vanaf dit najaar is de televisiezoektocht naar het nieuwe K3-lid zowel bij SBS6 als VTM te zien.

Dans van de Farao wordt in de Nederlandse bioscopen uitgebracht
door Studio 100 & Splendid Film