Raise the Woof | Nieuwe song Adam Levine voor PAW Patrol: The Movie

RAISE THE WOOF!

LUISTER HIER NAAR “GOOD MOOD” VAN ADAM LEVINE
VAN DE “PAW PATROL: THE MOVIE” SOUNDTRACK

PAW PATROL: DE FILM draait vanaf 14 augustus a.s. in voorpremière, in de originele en Nederlands gesproken versie.

Geen pup is te klein voor zo’n groot avontuur!

Bekijk de Nederlands gesproken trailer hier.
Bekijk de ondertitelde trailer hier.

Paramount Pictures, Nickelodeon Movies en Spin Master Entertainment presenteren
een Spin Master Entertainment productie

Ons lot ligt in hun pootjes

PAW PATROL: DE FILM is het eerste avontuur op het witte doek gebaseerd op de populaire tv-serie.

Als hun grootste vijand Humdinger burgemeester wordt van het nabijgelegen Avonturenstad en chaos begint aan te richten, trappen Ryder en de heldhaftige pups een hogere versnelling in om hem te stoppen. Terwijl één pup zijn verleden onder ogen moet komen, krijgt het team hulp van een nieuwe bondgenoot: de slimme teckel Liberty. Gewapend met nieuwe, coole gadgets en uitrusting, gaat de PAW Patrol de strijd aan om inwoners van Avonturenstad te redden.

De stemmen worden ingesproken door castleden van de originele PAW Patrol serie die in deze bioscoopfilm worden bijgestaan door Julia Tan (Liberty), Rayen Panday (Butch), Peter Pannekoek (Ruben) en Monica Geuze (Delores). In de originele versie met de stemmen van o.a. Iain Armitage, Marsai Martin, Yara Shahidi, Kim Kardashian West, Randall Park, Dax Shepard, Tyler Perry, Jimmy Kimmel en Will Brisbin.

#PAWPatrolMovie
#PAWPatrolFilm