LA première Respect in aanwezigheid van Jennifer Hudson & Marlon Wayans

LA PREMIÈRE RESPECT IN AANWEZIGHEID
VAN O.A. JENNIFER HUDSON & MARLON WAYANS

Zondagavond vond de première plaats van RESPECT waarbij Jennifer Hudson een schitterende entree maakte op de rode loper in gezelschap van haar tegenspeler Marlon Wayans. Verder waren ook andere castleden aanwezig waaronder acteurs Audra McDonald, Marc Maron en Tituss Burgess en regisseur Liesl Tommy.

RESPECT draait vanaf 2 september a.s. in de bioscoop.
#RespectMovie

Naast deze première vonden er nog diverse andere speciale vertoningen plaats. In Detroit was er een privéscreening voor familie en vrienden van de ‘Queen of Soul’ in aanwezigheid van Jennifer Hudson en regisseur Liesl Tommy in de Royal Oak.

Ook werd RESPECT zaterdagavond vertoond voor de Screen Actors Guild leden in het Bruin Theater Westwood. Naast Jennifer Hudson waren ook haar medespelers Marlon Wayans, Audra McDonald, Marc Maron en Tituss Burgess hierbij aanwezig, die in de foto hieronder poseren met soul legend Smokey Robinson.

Volgens Indiewire, maakt Jennifer Hudson met haar vertolking van de ‘Queen of Soul’ opnieuw kans op een Oscar nominatie.

RESPECT is een muzikale biopic over de legendarische zangeres Aretha Franklin.
Oscar- en Grammy-Awardwinnaar Jennifer Hudson (Dreamgirls) kruipt in de rol van deze Queen of Soul. De film volgt Aretha Franklins carrière vanaf de dagen dat ze als kind in een koor in de kerk van haar vader zong tot ze een internationale superster werd. RESPECT is het buitengewone waargebeurde verhaal van dit muziekicoon.

Met o.a. Jennifer Hudson, Forest Whitaker, Marlon Wayans, Audra McDonald, Marc Maron, Titus Burgess, Saycon Sengbloh, Hailey Kilgore, Tate Donovan, Heather Headley, Skye Dakota Turner en Mary J. Blige.