“Sunshine” de nieuwste single van Liam Payne op de soundtrack van animatiefilm Ron’s Gone Wrong

De nieuwste single van Liam Payne, ‘Sunshine’ die op 27 augustus uitgebracht wordt door platenmaatschappij Capitol Records, zal te horen zijn in de animatiefilm ‘Ron’s Gone Wrong’ van 20th Century Studios en Locksmith Animation. Deze avontuurlijke komedie vertelt het verhaal van Barney, een 11-jarige jongen en zijn nieuwe wandelende, pratende en digitaal geconnecteerde, maar fout geprogrammeerde toestel Ron.

Ron’s Gone Wrong is vanaf 20 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen.

Je kan de song al bestellen & beluisteren op : https://liam-payne.lnk.to/SunshinePR 

Liam Payne verklaart: “Ik ben een enorme Disneyfan, dus kunnen meewerken aan dit project was een droom die werkelijkheid werd. Ik popel van ongeduld om “Sunshine” op de wereld los te laten en het resultaat ook te zien in Ron’s Gone Wrong. Het was een geweldig leuke ervaring.

‘Ron’s Gone Wrong’ vertelt het verhaal van Barney, een jongen uit de lagere school en zijn nieuwe wandelende, pratende en digitaal geconnecteerde toestel Ron in het decor van het sociale mediatijdperk. Barney, die niet al te makkelijk vriendjes maakt, hoopt dan ook dat de tekst op de doos ‘beste vriend – zo uit de doos’ waarheid zal worden. De vele hilarische foutjes in zijn nieuwe ‘beste vriend’ doen hen in een heus avontuur belanden waarin jongen en robot de prachtige chaos van ware vriendschap ontdekken.

Liam Payne leent zijn stem aan één van de personages in de originele versie van de film, geregisseerd door Jean-Philippe Vine (scenarist van onder andere CARS 3 en THE GOOD DINOSAUR) met mede-oprichtster van Locksmith Sarah Smith (ARTHUR CHRISTMAS) en Octavio Rodriguez (scenarist van onder meer COCO en THE INDESTRUCTABLES 2) als mede-regisseurs. Het scenario is geschreven door Peter Baynham (ARTHUR CHRISTMAS en de BORAT films) en Sarah Smith. Julie Lockhart (SHAUN THE SHEEP, THE MOVIE; THE PIRATES, BAND OF MISFITS), eveneens mede-oprichtster van Locksmith, en Lara Breay als producers en Elisabeth Murdoch (voorzitster van Locksmith), Sarah Smith en Peter Baynham als executive producers.

Liam Payne verkocht al meer dan 23 miljoen singles en meer dan 3 miljoen albums sinds hij One Direction verliet en als solo artiest begon. Hij bracht zijn eerste album uit in December 2019 bij Capitol Records, met daarop de hitsingles “Strip That Down”, “Polaroid” en “Familiar”. Zijn muziek werd al 5,1 miljard keer gestreamd. liampayneofficial.com