Bekijk nu de eerste trailer van Belfast

BELFAST is de nieuwe film van de Noord-Ierse regisseur Kenneth Branagh, met o.a. Caitríona Balfe, Jamie Dornan, Judi Dench en Ciarán Hinds.

Bekijk hier de trailer.

Gisteravond vond de wereldpremière plaats van de film tijdens het
Telluride Film Festival en de eerste review die verschenen is is zeer lovend.

“As noted the black and white cinematography is stunning, along with very impressive production design from Jim Clay another frequent artisan Branagh works with (the entire Belfast neighborhood was reconstructed in England). The sound track comes mostly from another Belfast native, Van Morrison who contributed eight songs from his archive plus a new one. There is no question it adds significantly to the sound and feel of
this terrific film… It is one of the year’s best movies, no doubt.”
Deadline

Lees hier het volledige artikel.

BELFAST werd geschreven en geregisseerd door Kenneth Branagh en is een aangrijpend verhaal over liefde, vreugde en verlies in het leven van een jongen die opgroeit met de muziek en de sociale onrust van het eind van de jaren zestig. De cast bestaat onder meer uit de voor een Golden Globe genomineerde Caitríona Balfe, Oscarwinnares Judi Dench, Jamie Dornan, Ciarán Hinds en de tienjarige Jude Hill. In de film spelen Jamie Dornan en Caitríona Balfe een gepassioneerd echtpaar uit de arbeidersklasse dat betrokken raakt bij de ongeregeldheden in Belfast en zien we Judi Dench en Ciarán Hinds als liefdevolle en scherpzinnige grootouders.

BELFAST draait vanaf 2 december a.s. in de bioscoop.
#BelfastFilm