Het Concertgebouw te zien in Respect

LEGENDARISCH OPTREDEN IN HET CONCERTGEBOUW
PROMINENT TE ZIEN IN MUZIKALE BIOPIC RESPECT

Sinds 2 september jl. is RESPECT, de nieuwe film over het leven van Aretha Franklin, te zien in 82 bioscopen in Nederland. In 1968 was zij in Amsterdam voor een bijzonder concert in Het Concertgebouw.

In deze muzikale biopic, is dit legendarische optreden terug te zien in een nostalgische scène, waarin Jennifer Hudson als de Queen of Soul een prachtige versie zingt van Chain of Fools. Deze exclusieve clip is speciaal voor Nederland beschikbaar gemaakt.

Bekijk hier de clip.

SPECIALE VERTONING

Zaterdag 28 augustus jl. vond er een speciale ontbijtvertoning plaats in Pathé Arena Amsterdam voor o.a. artiesten uit de muziek- en entertainment industrie.
De film werd enthousiast ontvangen door de aanwezige gasten, die ook enorm ontroerd waren van het aangrijpende levensverhaal van Aretha Franklin.

RESPECT is een muzikale biopic over de legendarische zangeres Aretha Franklin.
Oscar- en Grammy-Awardwinnaar Jennifer Hudson (Dreamgirls) kruipt in de rol van deze Queen of Soul. De film volgt Aretha Franklins carrière vanaf de dagen dat ze als kind in een koor in de kerk van haar vader zong tot ze een internationale superster werd. RESPECT is het buitengewone waargebeurde verhaal van dit muziekicoon.

Met o.a. Jennifer Hudson, Forest Whitaker, Marlon Wayans, Audra McDonald, Marc Maron, Titus Burgess, Saycon Sengbloh, Hailey Kilgore, Tate Donovan, Heather Headley, Skye Dakota Turner en Mary J. Blige.