Wereldpremière Dear Evan Hansen | Toronto International Filmfestival

IN AANWEZIGHEID VAN O.A. REGISSEUR STEPHEN CHBOSKY EN ACTEURS
BEN PLATT, JULIANNE MOORE EN AMANDLA STENBERG

Gisteren vond de wereldpremière plaats van DEAR EVAN HANSEN, waarbij regisseur Stephen Chbosky (The Perks of Being A Wallflower, Wonder), acteurs Ben Platt
(Pitch Perfect, The Politician), Julianne Moore, Nik Dodani, Amandla Stenberg,
Danny Pino, Colton Ryan, Steven Levenson en Adam Siegel aanwezig waren.
DEAR EVAN HANSEN is de verfilming van de succesvolle gelijknamige Broadway musical, waarin Ben Platt opnieuw de rol vertolkt van een onzekere middelbare scholier die zich onbegrepen en eenzaam voelt en graag ergens bij wil horen in de verwarrende harde werkelijkheid van het social-media tijdperk.

DEAR EVAN HANSEN draait vanaf 28 oktober a.s. in de bioscoop.
#DearEvanHansenMovie

(Photo by Ryan Emberley/Getty Images)

Bekijk hier de trailer en hier een featurette over de cast inclusief Tony, Grammy én Emmy Award-winnaar Ben Platt, die de hoofdrol vertolkt in DEAR EVAN HANSEN.

DEAR EVAN HANSEN is de verfilming van het adembenemende Broadway-fenomeen waarin Tony, Grammy én Emmy Award-winnaar Ben Platt (Pitch Perfect, The Politician) opnieuw de rol vertolkt van een onzekere middelbare scholier die zich onbegrepen en eenzaam voelt en graag ergens bij wil horen in de verwarrende harde werkelijkheid van het social-media tijdperk.

Regie is in handen van de gerenommeerde filmmaker Stephen Chbosky (The Perks of Being A Wallflower, Wonder), en het verhaal is bewerkt voor het witte doek door Tony Award-winnaar Steven Levenson, de schrijver van de musical. Muziek en teksten zijn afkomstig van het Oscar®, Grammy en Tony Award-winnende songschrijversduo Benj Pasek & Justin Paul (La La Land, The Greatest Showman).

Met Grammy Award-winnende nummers waaronder “You Will Be Found”, “Waving Through a Window”, “For Forever” en “Words Fail”. De hoofdrollen worden verder vertolkt door Amy Adams, Julianne Moore, Kaitlyn Dever (Booksmart), Amandla Stenberg (The Hate U Give), Colton Ryan (Little Voice) Nik Dodani (Atypical), DeMarius Copes (de Mean Girls Broadwaymusical) en Danny Pino (Law & Order: Special Victims Unit).

DEAR EVAN HANSEN is geproduceerd door Marc Platt (La La Land, Into the Woods, Mary Poppins Returns) en Adam Siegel (2 Guns, Drive). Michael Bederman, Steven Levenson, Benj Pasek en Justin Paul treden op als uitvoerend producenten.

DEAR EVAN HANSEN draait vanaf 28 oktober a.s. in de bioscoop.
#DearEvanHansenMovie