Halloween Kills | Bekijk de final trailer

No more running. No more hiding. It’s time to face the essence of evil.
Bekijk de laatste trailer van HALLOWEEN KILLS. Vanaf 14 oktober alleen in de bioscoop.

Bekijk hier de trailer.

De Halloween-nacht waarin Michael Myers terugkeerde is nog niet voorbij.

HALLOWEEN KILLS begint enkele minuten nadat Laurie Strode (Curtis), haar dochter Karen (Judy Greer) en haar kleindochter Allyson (Andi Matichak) het gemaskerde monster Michael Myers brandend in een kooi in Laurie’s kelder hebben achtergelaten. Laurie wordt met levensbedreigende verwondingen naar het ziekenhuis afgevoerd. Ze denkt eindelijk afgerekend te hebben met de gemaskerde seriemoordenaar die haar al haar leven lang achtervolgt.

Maar zodra Michael zich weet te bevrijden uit de val die Laurie voor hem gezet had, zet hij zijn rituele bloedbad voort. Terwijl Laurie tegen de pijn vecht en zichzelf voorbereidt om zich opnieuw tegen deze moordlustige maniak te verdedigen, spoort ze heel Haddonfield aan om het tegen dit onstuitbare monster op te nemen.

De drie Strode-dames voegen zich bij een groep overlevenden van Michaels eerste moordpartij, die besloten hebben het heft in eigen handen te nemen. Samen gaan zij proberen om voor eens en altijd met Michael af te rekenen.

Vannacht sterft het kwaad.

Universal Pictures, Miramax, Blumhouse Productions en Trancas International Films presenteren Halloween Kills, ook met Will Patton als Officier Frank Hawkins, Thomas Mann (Kong: Skull Island) en Anthony Michael Hall (The Dark Knight).

HALLOWEEN KILLS is afkomstig van de makers van het wereldwijde fenomeen Halloween uit 2018 met de iconische Jamie Lee Curtis in de hoofdrol. Deze film bracht wereldwijd meer dan 250 miljoen dollar op. Ook vestigde deze Halloween een record voor het grootste openingsweekend ooit voor een horrorfilm met een vrouw in de hoofdrol.

HALLOWEEN KILLS is geschreven door Scott Teems (SundanceTV’s Rectify), Danny McBride en David Gordon Green, gebaseerd op personages bedacht door John Carpenter en Debra Hill. De film is geregisseerd door David Gordon Green en geproduceerd door Malek Akkad, Jason Blum en Bill Block. Uitvoerend producenten zijn John Carpenter, Jamie Lee Curtis, Danny McBride, David Gordon Green en Ryan Freimann.

HALLOWEEN KILLS draait vanaf 14 oktober a.s. in de bioscoop.
#HalloweenKills