Venom: Let There Be Carnage | Fanscreening Londen

VENOM: LET THERE BE CARNAGE
FAN SCREENING IN LONDEN IN AANWEZIGHEID VAN
TOM HARDY EN REGISSEUR ANDY SERKIS

Woensdagavond 15 september jl. kregen Britse fans van antiheld Venom de mogelijkheid om als eersten de film VENOM: LET THERE BE CARNAGE, het vervolg op de succesvolle film Venom uit 2018 te zien. Tijdens de speciale vertoning in Londen waren acteur Tom Hardy en regisseur Andy Serkis aanwezig. In dit vervolg, gebaseerd op de Marvel Comic moet Venom / Eddie Brock (Tom Hardy) het opnemen tegen aartsvijand Carnage / Cletus Kasady (Woody Harrelson).

VENOM: LET THERE BE CARNAGE draait vanaf 20 oktober a.s. in de bioscoop.
#Venom

De fanreacties zijn zeer positief. Lees hier over de eerste reacties.

Bekijk hier de trailer.

Tom Hardy is terug op het grote doek als de bloeddorstige Venom, een van Marvels meest gruwelijke antihelden. VENOM: LET THERE BE CARNAGE is geregisseerd door Andy Serkis en de cast bestaat verder uit o.a. Michelle Williams, Naomie Harris en Woody Harrelson in de rol van Venoms aartsvijand Carnage / Cletus Kasady.