Laatste podcastaflevering | No Time To Die

ZESDE AFLEVERING VAN
NO TIME TO DIE: THE OFFICIAL JAMES BOND PODCAST
BEING 007 NU BESCHIKBAAR

In de laatste aflevering van No Time To Die: The Official James Bond Podcast, blikt Daniel Craig terug op zijn rol als James Bond 007 in de afgelopen vijf films. Alle afleveringen zijn te beluisteren via Apple.co/007.

Luister de podcast hier.

No Time To Die: The Official James Bond Podcast bevat exclusieve interviews en ongeëvenaarde toegang achter de schermen tot een van ‘s werelds favoriete filmfranchises.

De zesdelige serie, gepresenteerd door filmcriticus James King, bevat interviews met Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Jeffrey Wright, Naomie Harris, Ana de Armas, Rory Kinnear, Billy Magnussen, regisseur Cary Joji Fukunaga, producenten Michael G. Wilson en Barbara Broccoli, Billie Eilish, Finneas O’Connell, Hans Zimmer en een groot aantal sleutelfiguren achter de schermen, waaronder Debbie McWilliams, die al jarenlang de casting director van de franchise is en special effects supervisor Chris Corbould. Elke aflevering richt zich op een ander aspect van het James Bond-universum, van personages tot locaties en van muziek tot actie. Daniel Craig bespreekt ook hoe hij de iconische rol heeft weten te bemachtigen en de release NO TIME TO DIE, waarin hij voor de laatste keer in de huid kruipt van ‘s werelds favoriete geheimagent.

Podcast-luisteraars kunnen verder exclusief luisteren naar enkele van de
No Time To Die-scores van Hans Zimmer.

NO TIME TO DIE draait vanaf 30 september alleen in de bioscoop in:
2D, 3D, 4D, IMAX, Dolby Cinema en ScreenX.
#NoTimeToDie

In de 25e James Bond-film NO TIME TO DIE heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.

In NO TIME TO DIE keert Daniel Craig terug voor zijn vijfde film als Ian Flemings James Bond 007. De cast bestaat verder uit Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Rory Kinnear, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik en Billy Magnussen.

Deze co-productie van Albert R. Broccoli’s EON Productions, Metro Goldwyn Mayer Studios (MGM) en Universal Pictures International is geregisseerd door Cary Joji Fukunaga (Beasts of No Nation, True Detective). Het scenario is geschreven door Neal Purvis & Robert Wade (Spectre, Skyfall), Cary Joji Fukunaga, Scott Z. Burns (Contagion, The Bourne Ultimatum) en Phoebe Waller-Bridge (Killing Eve, Fleabag).