No Time To Die | Première in Pathé Tuschinski

NEDERLANDSE PREMIÈRE
NO TIME TO DIE
Vrijwel gelijktijdig met de Royal World Premier vond de Nederlandse première plaats in theater Tuschinski Amsterdam, waarbij vele bn’ers aanwezig waren, waaronder: Beau van Ervan Dorens, Daphne Deckers, Winston Gerschtanowitz, Stefania, Jort Kelder, Tijl Beckand, Emma Heesters, Wesley Hoedt, Frank Lammers, Heleen van Royen, Victor Mids, Patty Brard, Natacha Harlequin, Splinter Chabot, Eddy Zoëy, Pip Pellens, Kim Kötter, Juvat Westendorp, Erik de Zwart, Marijke Helwegen, André Dongelmans, Tommie Christiaan, Bastiaan Ragas, Guido Spek, Mark van Eeuwen, Barry Paf en Jeroen Nieuwenhuize.

De presentatie was in handen van Edsilia Rombley en Levi van Kempen heette de gasten welkom op de rode loper via een live-stream naar alle bioscoopzalen in het theater. Voorafgaand aan de film was er een optreden van Sherry Dyanne, die diverse Bond nummers zong en een spectaculaire live experience van ‘Plugged Live Shows’ speciaal voor de film gecreëerd.

Bekijk hier de aftermovie van de première:

De kaartverkoop is maandag 20 september jl. van start gegaan en er zijn tot op heden 130.000 tickets verkocht.

NO TIME TO DIE draait vanaf morgen overal en alleen in de bioscoop in 2D, 3D, 4D, IMAX, Dolby Cinema en ScreenX.

#NoTimeToDie

In de 25e James Bond-film NO TIME TO DIE heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.

In NO TIME TO DIE keert Daniel Craig terug voor zijn vijfde film als Ian Flemings James Bond 007. De cast bestaat verder uit Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Rory Kinnear, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik en Billy Magnussen.

Deze co-productie van Albert R. Broccoli’s EON Productions, Metro Goldwyn Mayer Studios (MGM) en Universal Pictures International is geregisseerd door Cary Joji Fukunaga (Beasts of No Nation, True Detective). Het scenario is geschreven door Neal Purvis & Robert Wade (Spectre, Skyfall), Cary Joji Fukunaga, Scott Z. Burns (Contagion, The Bourne Ultimatum) en Phoebe Waller-Bridge (Killing Eve, Fleabag).