No Time To Die | Beste openingsweekend Bondfilm

Sinds donderdag 30 september jl. is de langverwachte film NO TIME TO DIE eindelijk te zien in de bioscoop. De film heeft in het eerste weekend ruim €3,5 miljoen opgebracht en heeft hiermee het beste openingsweekend voor een Bondfilm.

Daarnaast is het de beste opening ooit na The Lion King (2019) en Avengers: Endgame en heeft NO TIME TO DIE het beste openingsresultaat ooit voor een film van Universal Pictures International Netherlands behaald.

Wereldwijd is de film uitgegaan in 54 landen en heeft tot op heden een totale opbrengst van ruim $119 miljoen en dit is exclusief de Verenigde Staten, Frankrijk, Australië en China waar NO TIME TO DIE nog uit moet gaan.

In NO TIME TO DIE keert Daniel Craig terug terug als Ian Flemings James Bond 007 in zijn vijfde en tevens laatste film in deze franchise.
De cast bestaat verder uit Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Rory Kinnear, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik en Billy Magnussen.

NO TIME TO DIE draait nu in de bioscoop.
In 2D, 3D, 4D, IMAX, Dolby Cinema en ScreenX.
#NoTimeToDie
KOOP NU TICKETS
notimetodiefilm.nl