Live optreden stemacteur Stefania tijdens Cinekid

THE ADDAMS FAMILY OP AVONTUUR EVENEMENT TIJDENS CINEKID MET SPECIAAL OPTREDEN VAN ZANGERES EN STEMACTRICE STEFANIA

Op zondag 17 oktober a.s. vinden er tijdens het Cinekid Festival, dat dit jaar plaatsvindt in Pathé Amsterdam Noord, diverse activiteiten plaats rond de grappige familiefilm
THE ADDAMS FAMILY OP AVONTUUR.

Ook zal er een optreden zijn van Stefania, die de stem ingesproken heeft van Ophelia Strange. Zij zal een aantal nummers zingen waaronder natuurlijk “Last Dance” en ze zal ook iets vertellen over haar stemmenrol in de film.

THE ADDAMS FAMILY 2 / THE ADDAMS FAMILY OP AVONTUUR
draait nu alleen in de bioscoop.
#AddamsFamily2

Iedereens favoriete griezelfamilie is terug in de nieuwe komische animatiefilm THE ADDAMS FAMILY OP AVONTUUR. Dit keer raakt de Addams Family verzeild in bizarre avonturen wat leidt tot hilarische ontmoetingen met allerlei nietsvermoedende mensen. Maar waar ze ook heen gaan, de leden van de Addams Family
blijven altijd hun griezelige, gekke zelf.

In de originele versie met de stemmen van o.a.:
Charlize Theron (Morticia), Oscar Isaac (Gomez), Chloë Grace Moretz (Wednesday), Nick Kroll (Uncle Fester), Bette Midler (Grandma), Snoop Dogg (Cousin It), Bill Hader (Cyrus Strange) en Javon “Wanna” Walton (Pugsley).

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a.:
Paul Groot (Gomez), Monic Hendrickx (Morticia), Vajèn van den Bosch (Wednesday), Cees Geel (Oom Fester), Roman Derwig (Pugsley), Jacob Derwig (Cyrus Strange), Arjan Ederveen (meneer Mustela), Lenette van Dongen (Omi), Carel Struycken (Lurch) en Stefania (Ophelia Strange).