SING 2 | Bekijk de nieuwe trailer

BEKIJK DE NIEUWE TRAILER VAN
SING 2

Bekijk hier de Nederlands gesproken versie van de nieuwe trailer van SING 2.

Durf te dromen.

Eveneens is het nieuwe nummer van U2 ‘Your Song Saved My Life’
speciaal voor SING 2 nu beschikbaar.
Luister het hier.

SING 2 draait vanaf 8 december a.s. alleen in de bioscoop, in 2D & 3D.

#Sing2

In december 2021 verschijnt het langverwachte vervolg op de bioscoophit SING van Illumination (Minions, Despicable Me/Verschrikkelijke Ikke). In SING 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster (ingesproken door het legendarische muziekicoon Bono, die hiermee zijn eerste stemrol heeft in een animatiefilm) ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel.

In de originele versie met de stemmen van o.a. Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Taron Egerton, Tori Kelly, Nick Kroll, Bobby Cannavale, Halsey, Pharrell Williams, Letitia Wright, Eric Andre, Chelsea Peretti en Bono.

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Fedja van Huêt, Do, Birgit Schuurman, Egbert-Jan Weeber, Holly Mae Brood, Gordon, Karin Bloemen, Rop Verheijen, Frank Lammers en Richard Groenendijk.