GORILLAZ: Song Machine Live from Kong | 14 december exclusief in de bioscoop

GORILLAZ: Song Machine Live From Kong

Alleen op 14 december in de bioscoop te zien

Kaartverkoop vanaf 17 november

www.songmachineliveincinemas.com

VK 2020 | Regie: Nicolas Jack Davies | Productie: LIVENow | Producent: Niamh Byrne, Regine Moylett |
Met: 2D, Murdoc, Russel, Noodle, Damon Albarn, Robert Smith, Peter Hook, Slaves, Slowthai | Distributie: POM Benelux

Met SONG MACHINE: LIVE FROM KONG beleef je alleen op 14 december in bioscopen in het hele land een spectaculair optreden van de grootste virtuele band in de wereld. De kaartverkoop gaat 17 november van start. Opgenomen in het hoofdkwartier van de band, de Kong Studio’s in Londen, schitteren de welbekende visuals van Jamie Hewlett en de opwindende performance eenmalig op het grote scherm. Met muziek van het Song Machine project, maar ook een aantal classics uit hun eerdere werk. Voor deze bioscooprelease is exclusief achter de schermen materiaal toegevoegd en toelichting van Damon Albarn en Jamie Hewlett.

Gitarist Noodle, bassist Murdoc Niccals, drummer Russel en hun frontman 2D worden vergezeld door GORILLAZ oprichter en zanger Damon Albarn en de gehele GORILLAZ live band tijdens hun eerste optreden sinds 2018! Gastoptredens zijn o.a. van Robert Smith (The Cure), Peter Hook (Joy Division, New Order), de Britse punkband Slaves en rapper Slowthai en niet te vergeten een geanimeerde versie van Elton John.

Meer info en kaartverkoop: https://songmachineliveincinemas.com/

“A genre-straddling success story… Double drummers, six backing singers, Robert Smith, Peter Hook and slowthai guesting… Damon Albarn plays master of ceremonies in an impressive night of collaborations. ★★★★The Observer

“The bonkers virtual extravaganza was the perfect home for Damon Albarn’s animated band and their roster of glitzy special guests. ★★★★Daily Telegraph

“…a gig that invites you to join in the chaos. ★★★★NME

GORILLAZ werd in 1998 opgericht door zanger en musicus Damon Albarn (Blur) en striptekenaar, animator en designer Jamie Hewlett. In 2006 werd Hewlett uitgeroepen tot Designer of the Year vanwege zijn werk voor Gorillaz. Met zeven albums op hun naam – met Song Machine: Season One – Strange Timez (2020) als laatste wapenfeit – en hits als Feel Good Inc. en Clint Eastwood, is GORILLAZ een wereldwijd fenomeen, dat succes boekt op geheel nieuwe en unieke manieren. GORILLAZ heeft bijna 16 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify en won talrijke prijzen, waaronder de felbegeerde Jim Henson Creativity Honor. De band toert over de hele wereld, van San Diego tot Syrië, van Montevideo tot Manchester.