SING 2 | Stemmencast bekend

Vanaf 1 december a.s. verschijnt het langverwachte vervolg op de bioscoophit SING van Illumination (Minions, Despicable Me/Verschrikkelijke Ikke), waarin Buster Moon en zijn muzikale vrienden nieuwe avonturen beleven en nieuwe artiesten ontmoeten.

De Nederlandse stemmencast van de nieuwe personages in SING 2 zijn intussen bekend. Fedja van Huêt (Buster Moon), Do (Rosita), Birgit Schuurman (Ash),
Egbert-Jan Weeber (Johnny), Holly Mae Brood (Meena), Gordon (Gunter), Karin Bloemen (Nana), Rop Verheijen (Juffrouw Crawley), Frank Lammers (Big Daddy) en
Richard Groenendijk (Norman) keren terug voor dit vervolg. Nieuwe stemmen zijn van Hans Dagalet (Clay Collaway), Emma Heesters (Porsha), Matteo van der Grijn
(Jimmy Crystal), Giovanca (Nooshy) en Alain Clark (Alfonso).

SING 2 draait vanaf 1 december a.s. in de bioscoop in 2D & 3D, in de originele en Nederlands gesproken versie.

Bekijk hier de trailer.
Voor meer informatie: SingFilm.nl
#Sing2

De nieuwe song ‘Your Song Saved My Life’ van U2 voor SING 2 is nu beschikbaar.
Luister hier naar de nieuwe song.

Vanaf 1 december verschijnt het langverwachte vervolg op de bioscoophit SING van Illumination (Minions, Despicable Me/Verschrikkelijke Ikke). In SING 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster (ingesproken door het legendarische muziekicoon Bono, die hiermee zijn eerste stemrol heeft in een animatiefilm) ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel.

In de originele versie met de stemmen van o.a. Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Taron Egerton, Tori Kelly, Nick Kroll, Bobby Cannavale, Halsey, Pharrell Williams, Letitia Wright, Eric Andre, Chelsea Peretti en Bono.