2 december in de bioscoop – Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Met RESIDENT EVIL: WELCOME TO RACCOON CITY gaat fan en filmmaker Johannes Roberts terug naar de oorsprong van de populaire RESIDENT EVIL-franchise en brengt hij de games voor een nieuwe generatie fans tot leven op het witte doek. Raccoon City was ooit de thuisstad van de Umbrella Corporation, maar na het plotselinge vertrek van het grote farmaceutische bedrijf is de stad veranderd in een verlaten en woeste stad, waar iets kwaadaardigs schuilgaat onder de oppervlakte. Als dat kwaad uitbreekt, moet een groep overlevenden samenwerken om de waarheid achter Umbrella te onthullen, en alle krachten bundelen om de volgende ochtend te halen.

RESIDENT EVIL: WELCOME TO RACCOON CITY draait vanaf 2 december a.s. in de bioscoop, ook in IMAX.

Voor meer informatie: ResidentEvilWelcomeToRaccoonCity.nl
#ResidentEvil