Lachen, gierende banden én brullen: je beleeft het deze maand allemaal bij Pathé Thuis

De dagen worden korter en kouder, maar gelukkig kun je weer op de bank kruipen met een nieuwe lading films op Pathé Thuis. Zo kijk je deze maand onder andere het negende deel uit de avontuurlijke filmreeks van The Fast & The Furious. Juist zin om te lachen? Ga dan voor de Nederlandse komedie Meskina of volg de avonturen van Juf Ank in Luizenmoeder – De Film. Kortom, meer dan genoeg te beleven in de thuisbioscoop.

Fast & Furious 9
Dominic Toretto leidt een rustig bestaan samen met Letty en hun zoontje Brian. Beiden weten ze dat het gevaar altijd op de loer ligt. Dit keer komt de dreiging uit Dom’s verleden. Kijk Fast & Furious 9 vanaf €4,99 op Pathé Thuis. De andere acht delen zijn al te zien vanaf €2,99 – bingen maar.

Luizenmoeder – De Film
Juf Ank is terug! Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Kijk Luizenmoeder – De Film vanaf €4,99 op Pathé Thuis.

Hitman’s Wife’s Bodyguard
Bryce en zijn aartsvijand Kincaid zijn opnieuw tot elkaar veroordeeld. Ditmaal om Kincaid’s vrouw Sonia te beschermen, alleen is de oplichtster nog veeleisender en krankzinniger dan haar echtgenoot. Kijk Hitman’s Wife’s Bodyguard vanaf €4,99 op Pathé Thuis.

Meskina
Leyla heeft geen man, geen kind, geen duidelijk carrièrepad en wordt daarom bestempeld als ‘Meskina’: zieligerd. Tussen de luidruchtige meningen om haar heen, probeert ze haar eigen stem te horen en erachter te komen wie ze is. Kijk Meskina vanaf €4,99 op Pathé Thuis.

De Croods 2: een nieuw begin
De Croods hebben al een hoop rampen en ervaringen overleefd: van alle gevaarlijke prehistorische dieren tot hun dochter’s vriendje. Ze dachten dat ze alles gehad hadden tot ze de familie Betermans ontmoeten.. Kijk De Croods 2: een nieuw begin vanaf €4,99 op Pathé Thuis.

Het nieuwste filmaanbod vind je hier.