Cyrano | Première in Londen

Gisteravond vond in Londen de première plaats van CYRANO.

Acteurs Peter Dinklage, Haley Bennett en Kelvin Harris Jr. en regisseur Joe Wright waren hierbij aanwezig.

Bekijk hier de reel van de première.

CYRANO draait vanaf 3 februari a.s. alleen in de bioscoop.

Voor meer informatie: CyranoFilm.nl

#CyranoMovie

Met CYRANO onthaalt regisseur en Oscarwinnaar Joe Wright bioscoopbezoekers op een symfonie van emoties met muziek, romantiek en schoonheid, een nieuwe versie van het tijdloze verhaal over een hartverscheurende driehoeksrelatie.

Cyrano de Bergerac, gespeeld door Peter Dinklage, is zijn tijd vooruit en is niet alleen een briljant zwaardvechter in duels, maar ook uiterst bedreven in het verbale steekspel. Maar omdat hij ervan overtuigd is dat hij vanwege zijn uiterlijk nooit het hart zal veroveren van een toegewijde vriendin, de bevallige Roxanne (Haley Bennett), heeft hij haar nooit deelgenoot gemaakt van zijn gevoelens. Bovendien is Roxanne tot over haar oren verliefd op Christian (Kelvin Harrison Jr.).