SING 2 | Première in Los Angeles

Gisteravond vond in Los Angeles de première plaats van SING 2.
De stemmencast van de originele versie was hierbij aanwezig, inclusief
Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Tori Kelly, Nick Kroll, Eric Andre en Bono

Bekijk hier de Nederlands gesproken versie van de trailer.

SING 2 draait nu in voorpremière in de originele en Nederlands gesproken versie.

Voor meer informatie: SingFilm.nl
#Sing2

STEMMENCAST FEATURETTE

Neem een kijkje achter de schermen met de sterrencast van de originele versie van Sing 2! Bekijk de featurette hier.

In SING 2, het langverwachte vervolg op de bioscoophit SING van Illumination (Minions, Despicable Me/Verschrikkelijke Ikke), bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster (ingesproken door het legendarische muziekicoon Bono, die hiermee zijn eerste stemrol heeft in een animatiefilm) ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel.

In de originele versie met de stemmen van o.a. Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Taron Egerton, Tori Kelly, Nick Kroll, Bobby Cannavale, Halsey, Pharrell Williams, Letitia Wright, Eric Andre, Chelsea Peretti en Bono.

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Fedja van Huêt, Birgit Schuurman, Egbert-Jan Weeber, Gordon, Rop Verheijen, Matteo van der Grijn, Do, Holly Mae Brood, Hans Dagelet, Emma Heesters, Giovanca, Frank Lammers, Karin Bloemen, Richard Groenendijk, Ruba Zai en Alain Clark.