De Minions komen eraan | Minions: Hoe Gru Superschurk Werd

Bekijk hier de De Minions komen eraan piece van
MINIONS: HOE GRU SUPERSCHURK WERD.

MINIONS: HOE GRU SUPERSCHURK WERD / MINIONS: THE RISE OF GRU draait vanaf 22 juni a.s. alleen in de bioscoop, in 2D en 3D.

In de originele en Nederlands gesproken versie.

Bekijk hier de trailer.
Voor meer informatie: MinionsFilm.nl
#Minions
#MinionsNL

In de zomer van 2022 zijn de Minions terug in een nieuwe 3D-animatiefilm voor de hele familie over de droom van een 12-jarige om de grootste superschurk ter wereld te worden in MINIONS: HOE GRU SUPERSCHURK WERD. Deze feel-good film zit vol humor, verwijzingen naar pop-culture, vrolijke muziek en over-the-top actie.

De film is geproduceerd door Chris Meledandri, de oprichter en CEO van Illumination in samenwerking met Janet Healy en Chris Renaud. De regie is in handen van Kyle Balda (Verschrikkelijke Ikke 3, Minions) met Brad Ableson (The Simpsons) en Jonathan de Val (de Huisdiergeheimen films) als co-regisseurs.