Bekijk nu de trailer van Turning Red

Disney en Pixars Turning Red focust zich op Mei Lee (Rosalie Chiang), een zelfverzekerd, ietwat onhandig 13-jarig meisje, die in tweestrijd staat tussen haar moeders plichtsgetrouwe dochter blijven en de chaos volgen van jongvolwassen zijn.

Haar beschermende, zo niet enigszins verstikkende moeder, Ming (Sandra Oh), is nooit ver van haar dochter verwijderd – een lastige realiteit voor de tiener. En alsof de veranderingen in haar interesses, relaties en lichaam niet genoeg zijn, verandert ze wanneer ze te opgewonden raakt (wat praktisch Altijd is), plotseling, ‘poef’ in een gigantische rode panda!

Geregisseerd door Academy Award® winnaar Domee Shi (Pixar short “Bao”) en geproduceerd door Lindsey Collins, zal Turning Red op 11 maart 2022 in de bioscoop verschijnen.

Cast: Rosalie Chiang (Stem), Sandra Oh (Stem)
Regisseur: Domee Shi