Nederlanders houden van de bioscoopfilm Huisdiergeheimen

HUISDIERGEHEIMEN, van Illumination Entertainment, de makers van Minions, heeft sinds woensdag 27 juli jl. €800.000 opgebracht met voorpremières. Inmiddels heeft de film al 100.000 bezoekers gehad.

Tot op heden heeft ruim 76% van de Nederlandse bezoekers HUISDIERGEHEIMEN in 3D gezien. Daarnaast kiest 20% van de bezoekers voor de originele versie.

HUISDIERGEHEIMEN draait nu overal in de Nederlandse bioscopen, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D.

HUISDIERGEHEIMEN (THE SECRET LIFE OF PETS)

HUISDIERGEHEIMEN (THE SECRET LIFE OF PETS) is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van Despicable Me/Verschrikkelijke Ikke en Minions.
Wat spoken huisdieren uit als de baasjes van huis zijn? In HUISDIERGEHEIMEN volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal.

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Fedja van Huêt (Max), Frank Lammers (Duke), Jandino Asporaat (Sneeuwbal), Peggy Vrijens (Gidget), Karin Bloemen (Chloe), Georgina Verbaan (Katie), Erik van Muiswinkel (Pops), Roué Verveer (Buddy), DJ Hardwell (Mel), Murth Mossel (Ozon), Derek de Lint (Tiberius), en Henry van Loon (Norbert).

In de originele versie met de stemmen van o.a. Louis C.K. (Max), Eric Stonestreet (Duke), Kevin Hart (Snowball), Jenny Slate (Gidget), Ellie Kemper (Katie), Lake Bell (Chloe), Dana Carvey (Pops), Hannibal Buress (Buddy), Bobby Moynihan (Mel), Steve Coogan (Ozone), Albert Brooks (Tiberius), en Chris Renaud (Norman).

Bekijk hier een video van de stemopnames met de Nederlandse cast:

Weet de Nederlandse stemmencast wat hun huisdieren doen als ze niet thuis zijn? Kijk hier hun reacties!