Premiere Ride Along2 met Ice Cube en Kevin Hart

Zaterdag 16 januari 2016 was de Nederlandse premiere van Ride Along2, waarvan de voorganger (Ride Along) in 2014 in de bioscoop te zien was. Bij Pathe Arena Amsterdam. Voordat de film begon, kon je op het plein voor Pathe tegen elkaar autoracen op het podium. Ice Cube en Kevin Hart mochten het ook proberen, met als resultaat: een winnende Kevin!

SR4A0359

Ice Cube is een Amerikaanse rapper en acteur, bekend van o.a. de songs ‘Check Yo Self’, ‘It was a Good Day’ en ‘You can do It’. Kevin Hart is een Amerikaanse comedian en acteur. In Ride Along2, een actie-comedy, spelen zij wederom de rollen van detective James Payton (Ice Cube) en politieagent Ben Barber (Kevin). Vlak voor de bruiloft van Ben met James’ zus Angela (Tika Sumpter) reizen de twee agenten als toekomstige ‘the brothers-in-law’ af naar Miami om een drugsdealer tegen te houden die drugs levert aan dealers in Atlanta. James is niet blij met het aanstaande huwelijk tussen zijn zus en Ben, maar hoe gaat zijn samenwerking met de net afgestudeerde politieagent Ben?

SR4A0350

Op de rode loper kwamen weer de nodige BN-ers langs, waaronder stand -up comedians Murth Mossel, Howard Komproe, Roué Verveer en Soundos El Ahmadi, Zarayda Groenhart, Guillermo Hilversum, Veronica van Hoogdalem, Nick Golterman, Pearl Jozefzoon, Brainpower, Gers Pardoel en B-Brave.

Ride Along2 is vanaf 4 februari in de bioscoop te zien, maar hier alvast de trailer:

Foto’s (c) Armelle van Helden

SR4A0346