Nederlandse stemmencast ‘Pieter Konijn’ bekend

De Nederlandse stemmencast van PIETER KONIJN is bekend. Tommie Christiaan zal de stem verzorgen van hoofdpersonage Pieter Konijn. Joey Schalker spreekt de stem in van boerderij-eigenaar Thomas Verhoef (Mr. McGregor) en Do zal te horen zijn als zijn vriendelijke buurvrouw Bea. Shelley Vol, Amy Vol en Lisa Vol (OG3NE) nemen de stemmen van de drieling Flopsie, Mopsie en Wipstaart voor hun rekening. De stem van Benjamin, de neef van Pieter, wordt verzorgd door Jan Versteegh. Cystine Carreon is te horen als afdelingsmanager en Roué Verveer als Jan Willem de Haan.

Hieronder de volledige lijst:
Pieter Konijn – Tommie Christiaan (Peter Rabbit – James Corden)
Bea – Do (Rose Byrne)
Thomas Verhoef – Joey Schalker (Thomas McGregor – Domhnall Gleeson)
Benjamin Wollepluis – Jan Versteegh (Benjamin Bunny – Colin Moody)
Flopsie / Verteller – Shelley Vol (OG3NE) (Flopsy – Margot Robbie)
Mopsie – Amy Vol (OG3NE) (Mopsy – Elizabeth Debicki)
Wipstaart – Lisa Vol (OG3NE) (Cotton Tail – Daisy Ridley)
Afdelingsmanager – Cystine Carreon (Marianne Jean Baptiste)
Jan Willem de Haan – Roué Verveer (JW Rooster II – Will Reichelt)

PIETER KONIJN is de verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn. De avontuurlijke held Pieter Konijn is geliefd bij meerdere generaties lezers. Nu krijgt hij de hoofdrol in de eigentijdse en stoere live-action animatiefilm voor de hele familie.

De strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin loopt ontzettend uit de hand. Ook proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea. Zij is gek op dieren, terwijl meneer Verhoef juist een hekel heeft aan het ‘ongedierte’ dat zijn tuin probeert te verwoesten.

Tommie Christiaan spreekt de stem in van Pieter. Zussen Shelley Vol, Amy Vol en Lisa Vol (OG3NE) nemen de stemmen van de drieling Flopsie, Mopsie en Wipstaart voor hun rekening. Verder met de stemmen van o.a. Do (Bea), Joey Schalker (Thomas Verhoef), Jan Versteegh (Benjamin Wollepluis), Cystine Carreon (afdelingsmanager) en Roué Verveer (Jan Willem de Haan).

In de originele versie met Domhnall Gleeson (Star Wars: The Last Jedi) als Mr. McGregor (meneer Verhoef) en Rose Byrne als Bea (Annie). James Corden (The Late Late Show, Into the Woods) heeft de stem ingesproken van Peter Rabbit. De stemmen van Flopsy, Mopsy en Cottontail worden ingesproken door Margot Robbie (I, Tonya), Elizabeth Debicki (The Guardians of the Galaxy: Vol. 2, The Night Manager) en Daisy Ridley (Star Wars: The Last Jedi).

Vanaf 23 maart in voorpremière.
www.pieterkonijnfilm.nl
www.facebook.com/PieterKonijnFilm
#PieterKonijn