Mission: Impossible – Fallout breekt meerdere records

Bijna één op de drie Nederlandse bioscoopbezoekers koos afgelopen weekend voor Tom Cruise als Ethan Hunt in MISSION: IMPOSSIBLE – FALLOUT. Met een opbrengst van €1.138.830 en 104.971 bezoekers heeft de film het beste openingsweekend ooit behaald voor een film met Tom Cruise. Daarnaast is het de beste opening uit de Mission: Impossible reeks en de beste opening voor een film van Paramount Pictures (voorheen Transformers: Dark of the Moon met €1.08 miljoen). Inclusief voorpremières heeft de film al meer dan €1.6 miljoen opgebracht met 156.520 bezoekers.

In de Verenigde Staten staat MISSION: IMPOSSIBLE – FALLOUT voor de tweede week op nr. 1 met een opbrengst van €35 miljoen waarmee het totaal na tien dagen op bijna €125 miljoen staat.

MISSION: IMPOSSIBLE – FALLOUT draait nu in 127 bioscopen en is te zien in 3D, IMAX 3D, Dolby Atmos, Dolby Cinema en 4DX.

CLIPS

 

Bathroom Fight: https://youtu.be/IOU-4abFK14
I’d Like To Go Home Now: https://youtu.be/NWSMErXthHk
L’Arc De Triomphe: https://youtu.be/stmPIJdRHt0
That’s The Job: https://youtu.be/84K-XnC4VLU

 

Some missions are not a choice.

Tom Cruise is terug als Ethan Hunt in de nieuwe spectaculaire 3D-actiefilm
MISSION: IMPOSSIBLE – FALLOUT. Samen met zijn IMF team (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) en terugkerende personages (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) bevindt Ethan zich in een race tegen de klok nadat een missie verkeerd afloopt.

Verder met o.a. Henry Cavill (Justice League), Angela Bassett (Black Panther) en Vanessa Kirby (The Crown).

MISSION: IMPOSSIBLE – FALLOUT is geregisseerd door Christopher McQuarrie (Mission: Impossible – Rogue Nation).

www.mission-impossible.nl
www.facebook.com/MissionImpossibleNL
#MissionImpossible