Nederlandse galapremière Fifty Shades of Grey

header (2)

50shades_62

NEDERLANDSE GALAPREMIÈRE
FIFTY SHADES OF GREY

Gisteravond vond de Nederlandse galapremière plaats van FIFTY SHADES OF GREY in Pathé Tuschinski te Amsterdam. Levi van Kempen deed verslag vanaf de rode loper en interviewde daar de vele BN’ers die te gast waren op de première. Gasten werden verwelkomd door gastheren en gastvrouwen die stropdassen en oogmaskers uitdeelden. In de foyer van Tuschinski was een bijzondere act van een aantal sensuele danseressen. Lauren Verster heette de gasten welkom in de zaal en kondigde het optreden aan van Bo Saris die o.a. het nummer ‘She’s on Fire’ zong dat ook te horen is in de film.

Bekijk hier het videoverslag van de avond: http://youtu.be/j2qjUfCzPzE

50shades_49c

WERELDPREMIÈRE IN BERLIJN

Jamie Dornan, Dakota Johnson, regisseur Sam Taylor-Johnson en schrijver E L James waren gisteravond aanwezig bij de wereldpremière van FIFTY SHADES OF GREY tijdens het Berlinale filmfestival in Berlijn.

Bekijk hier het videoverslag van de wereldpremière: http://youtu.be/IA7L6NJOrTk

50shades_62

De nieuwe spraakmakende film FIFTY SHADES OF GREY is gebaseerd op de bestseller van E L James en gaat over de relatie tussen de 27-jarige miljardair Christian Grey (Jamie Dornan) en studente Anastasia Steele (Dakota Johnson). Het boek “Fifty Shades of Grey” (“Vijftig Tinten Grijs”) is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. De “Fifty Shades” trilogie is in 52 verschillende talen vertaald en er zijn wereldwijd meer dan negentig miljoen boeken verkocht. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit.

De cast bestaat verder uit o.a. Luke Grimes (Elliot – Christians broer), Victor Rasuk (José – Anastasia’s goede vriend), Eloise Mumford (Kate – Anastasia’s beste vriendin en huisgenote), Marcia Gay Harden (Dr. Grace Trevelyan Grey – Christians moeder), Rita Ora (Mia – Christians zus), Max Martini (Taylor – Christians bodyguard), Callum Keith Rennie (Ray – Anastasia’s stiefvader), Jennifer Ehle (Carla – Anastasia’s moeder) en Dylan Neal (Bob – de man van Carla).

FIFTY SHADES OF GREY is geregisseerd door Sam Taylor-Johnson (Nowhere Boy) en geproduceerd door Michael De Luca, Dana Brunetti en de schrijfster van de boeken, E L James. Het scenario is geschreven door Kelly Marcel.

FIFTY SHADES OF GREY draait nu in de bioscoop.

www.facebook.com/FiftyShadesofGreyNL
www.twitter.com/FiftyShadesNL

2434_D020_00195R