Jurassic World première

premiere_NL

Eergisteren, woensdag 10 juni j.l., vond de Nederlandse IMAX 3D-première plaats van JURASSIC WORLD in Pathé Arena te Amsterdam. Het spektakel werd geopend met een optreden van DJ Rudi Feral (Ruud Feltkamp) op een dinosaur cage.

Bekijk hier het videoverslag van de première:
http://youtu.be/-f3SDi69BMo

fotos_premiere (2)

WERELDPREMIÈRE
Bekijk hier de hoogtepunten van de wereldpremière die afgelopen dinsdag, 9 juni j.l., in Los Angeles plaatsvond.

Steven Spielberg keert terug als uitvoerend producent van het langverwachte nieuwe deel uit de populaire Jurassic Park filmreeks, JURASSIC WORLD. Colin Trevorrow regisseert het nieuwe actie-avontuur gebaseerd op de personages van Michael Crichton. Naar een verhaal van Rick Jaffa en Amanda Silver en een scenario van Rick Jaffa & Amanda Silver, Derek Connolly & Colin Trevorrow. Frank Marshall en Patrick Crowley produceren de film.

Met o.a. Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Vincent D’Onofrio, Ty Simpkins, Nick Robinson, Omar Sy, BD Wong en Irrfan Khan.

JURASSIC WORLD draait nu in de bioscoop, in 3D en IMAX 3D.

www.facebook.com/JurassicParkNL
www.jurassicworldfilm.nl

quad_11juni (1)