TRAILER ALERT: Peter en de draak

Bekijk nu de gloednieuwe trailer van Disney’s ‘Peter en de Draak’

image004Klik Hier

 

Peter en de Draak

Disney brengt deze zomer de familiefilm Peter en de draak terug in de bioscoop. Het verhaal neemt je mee op het magische avontuur van twee uitzonderlijke vrienden, de weesjongen Peter en zijn beste vriend Elliott, een groene draak.

Al jaren maakt Houtsnijder Meneer Meacham kinderen blij met zijn verhalen over een woeste draak die diep in de donkere bossen van de Pacific Northwest woont. Zijn dochter Grace, die werkt als boswachter, vindt die verhalen maar ongeloofwaardig. Totdat zij Peter ontmoet. Peter is een mysterieuze jongen zonder huis en familie die samen beweert te leven met een gigantische, groene draak genaamd Elliott. De beschrijvingen die Peter over de draak vertelt, lijken verdacht veel op de draak uit de verhalen van Meneer Meacham. Daarom gaat Grace samen met haar vriendin Natalie op zoek naar de waarheid. Een zoektocht die resulteert in wonderlijke vriendschappen.

Disney’s “Peter en de draak” is geschreven door Lowery & Toby Halbrooks en gebaseerd op een verhaal van Seton I. en S.S. Field. Peter en de draak draait vanaf 17 augustus 2016 in de bioscoop, in de Nederlands gesproken en Originele versie.

RELEASE DATUM

Peter en de draak is vanaf 17 augustus 2016 te zien in de Nederlandse bioscopen.

VOLG DISNEY

www.disney.nl
https://www.facebook.com/DisneyNL
https://twitter.com/WaltDisneyNL

https://www.youtube.com/WaltDisneyStudiosNL